reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Kasiu to kiedy testujesz ???? :)

Wszystkim Aniulkom wszystkiego naj z okazji imienin :)

Wszystkim uropowiczkom udanych wakacji :)

Owocnych staranek babeczki i czekamy na fotki z dwiema kreseczkami !!! ;)

Milych snow :****

Witam niedzielnie :-) boska pogoda i widoki...

Beata narazie nie testuje..jak do wtorku nie będzie @ to kupię test.

Miłej niedzieli :-)

Witam sie z rana :)

No to Kasiu &&&&& zeby @ nie przyszla :) ja chyba tez zaczne testowanie od srody, bedzie to 10 dpo (jesli byla tego dnia co mysle ;) ) mam dwa testy o czulosci 10 i szesc o czulosci 25 to sie pobawie w sikance w tym miesiacu :p a co tam :)

Slonecznej niedzieli :)

Majdaczek, piona!! I bardzo dobrze, nie myśl, nie licz, bo i tak będzie co ma być :) A będzie dobrze, wcześniej czy później! :)

Butterfly, co tam, jak tam? Jak fasolinka?

Jussastar, co u Ciebie?

Aschlee, widziałam, że zdałaś jakiś ważny egzamin, gratulacje!! :*

A Lisica to chyba na wakacjach, nie?

KasiaJ, trzymam mooocno kciuki!!

Beata1313, aleś Ty niecierpliwa! Oby już 1 test coś pokazał, bo z każdym kolejnym nerwy będą coraz większe a nadzieja mniejsza, wiem jak to jest bo sama kiedyś wariowałam z testowaniem :p

A poza tym witam wszystkie nowe staraczki :)

Uff, u nas remont zbliża się do końca.. Ostatnie dni to była masakra, nie czułam rąk wieczorami, za to następnego dnia aż za bardzo, bolało mnie wszystko! No ale z małego, brzydkiego pokoju zrobił nam sie piękny, duży salon.. Naprawdę nie wiedziałam, że mamy taki duży pokój :D Jestem z nas dumna :D

Co do starań - to bida :p Tak odpuściłam jeśli chodzi o myślenie, ze odpuściliśmy też działania :p Także w tym cyklu szanse są bliskie 0.. Nie mierzę temperatur, nie wiem w którym jestem dniu cyklu :p Miałam tylko ustawione przypomnienie na 16 dc żeby zacząć brać Duphaston :p Chociaż biorę go tylko po to, żeby zobaczyć jak się po nim czuję...
Za tydzień odstawiam, oby @ szybko przyszła i zaczynamy 5 (!!!) cykl starań.. Tym razem ze spiną czyli działaniami dzien w dzień, testami owulacyjnymi i żelem Conceive :p No i dupkiem, oczywiście:p
Jak widać wyluzowanie to nie jest recepta dla nas :p

Grubsonku ciesze sie ze do nas w koncu zawitalas:tak: zdalam ale ten najwazniejszy mam w poniedzialek...Zobaczymy co to bedzie;-)
Ciesze sie ze remoncik juz dobiega do konca no i wazne ze jestes zadowolona.Ja rzadko sie udzielam ;-)W razie czego to dam znac jak sie uda i o ile wogole sie uda.

Milego dzionka wszystkim

Grubson cisnienia jakos nie mam i w sumie nie napalam sie za bardzo, jakos chyba tak na odwrot, czuje ze chyba jednak nici z tego cyklu, bo temp troche nisko :/ no ale pozyjemy zobaczymy ;) , a ten cykl to juz 5 w staraniach, a z przerwami to 8 :\ takze co ma byc to bedzie ;) . Moze jak zuzyje te testy to w koncu sie uda w nastepnym cyklu :p

Aschlee &&&&& za jutro :)

Zaraz obiadek i wypad z familia na rowery ;)

Aschlee, będę mocno trzymać kciuki za egzamin! Na pewno będzie dobrze!!! No właśnie widziałam, że rzadko tu zaglądasz, czemu tak? Idziesz do tego lekarza? da się, no kurde, prędzej czy później się uda!

Beata, haha no może te testy zapeszają i dlatego :D Fakt, lepiej zużyj :D

Powiem Wam, że mnie się tak w głowie ostatnio poprzestawiało, że całe takie ogólne parcie na dziecko mi się znacząco zmniejszyło.. Okazało się, że tata mojej przyjaciółki, wuefista, okaz zdrowia ma chłoniaka... Tak mi to zryło beret! Zaczęłam bardziej doceniać to , co mam i ze spokojem podchodzić do moich oczekiwań.. Jak przyjdzie nasz czas to wierzę, że Bóg nam ześle dzieciątko. Oczywiście będziemy pomagać szczęściu, ale przede wszystkim chcemy cieszyć się z tego co mamy, a mamy naprawdę wszystko co ważne... Zdrowie, wspaniałą rodzinę, miłość, przyjaciół, mieszkanie, mąż pracę, ja studia... Ae to nie wszystko, były chłopak koleżanki, którego mimo zerwania nadal kochała, popełnił samobójstwo.. Naprawdę, ludzie to mają poważne problemy w życiu, a nasz zdecydowanie taki nie jest! :)

Grubsonku jak mam byc szczera to malo pisze bo czuje sie nie widzialna i nie bardzo chce sie narzucac.Nom jutro mam wizyte ciekawe czego sie dowiem...mam nadzieje ze same pozytywne rzeczy.Ale masz racje tez dzieki temu ze mam teraz malo czasu mniej mysle o starankach i stwierdzilam ze faktycznie to nie jest powod zeby lapac depreche bo tym razem sie nie udalo.Jestesmy zdrowi wiec w koncu sie uda.W kazdym razie podchodze do tego bardziej na luziku.

Dzisiaj wykapalam pierwszy raz swojego kota:sorry2: w czyms sie wytarzal i brzydko pachnial.Teraz siedzi i sie suszy:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Asch, a bo widze dużo nowych dziewczyn, a 'stare' się urlopują :p Pewnie niedługo wrócą na forum Jussastar, Lisica, Majdaczek będzie częściej pisać, może zafasolkowana butterfly będzie wpadać i nam przesyłać fluidy i będzie tak jak wczesniej :)
Daj jutro znać po wizycie, koniecznie!
Ojej, nie lubię kotów :D:D W ogole nie lubię zwierząt, wszystkie dzieci chciały mieć pieski i chomiczki tylko nie ja :D:D
I tak to jest jak się dorwę do komputera, już przeglądam jakieś staraniowe strony itp itd :/ Lepiej mi się żyło bez tego :D Idę myć kuchnnię :p

Do góry