reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Dzien dobry ;)

Jesli chodzi o pieluchy to szczerze mowiac kompletnie nie pamietam jak to bylo :O, wiec czas na powtorke z rozrywki :p

Ja dzis w niezbyt dobrym nastroju, jakies nerwy mam od rana :( a dodatek myslalam ze owu juz byla a tu po dwoch dniach wzrostu tempki spadek wrrrr :(

Mam nadzieje ze u Was lepszy humor, jesli tak to poprosze o troche pozytywnych mysli ;)

Milego dnia !!!

reklama
Witam, dawno mnie nie było. Sporo "nowych twarzy" się pojawiło-witam serdecznie Drogie Panie:)
Majdaczku, byliśmy w Jastrzębiej Górze. Pewnie się już urlopujesz;)
My sobie ten cykl (2cykl) odpuscilismy, na urlopie nie bylo jak podziałac w sprawie powiększenia rodzinki:D w dodatku nie wiem nawet, który to dzień cyklu:D Zaczniemy zapewne działać po @, która ma nadejsc, coś na początku sierpnia. Gdyby sie udalo i rodzinka powiększyłaby się, to między dziećmi byłoby prawie 4 lata różnicy. Mój synuś, jest typowym synusiem mamusi, wszystko z mama;) :p podejrzewam, że mimo tłumaczenia i poświęcania mu duuzo czasu to i tak pewnie byłaby zazdrość.
Między mną, a moimi siostrami jest 17 i 19 lat różnicy, jestem najmlodsza:)

Hej Dominika :) no to faktycznie spora roznica miedzy Wami ;)

Mi troszku humor sie poprawil ;) to chyba dzieki tym 30 min na sloneczku ;)

Dominka hej, wow rożnica niezła ;-) u nas podobna różnica by była.. moj ostatnio też robi się niesamowitą przylepą, dotychczas samodzielny nagle sparwdza mnie jak wyjdę do kuchni czy łazienki ..
beata słonko działa cuda ;-)

u nas ulewa i nici z moich planow, eh :/

Hejo ;-)
Nareszcie zrobiło się chłodno. Ja już w pracy, bo dziś musiałam się znów zabrać wcześniej.
Staranka w toku, ale cały czas dręczy mnie temat naszego gniazdka :-(

Witajcie kobietki :)

U mnie tez pogoda sie popsula :( buuu a ja tak lubie sloneczko :'(

Temp dzis znowu na poziomie sprzed wczoraj i przedwczoraj , juz nic nie kumam :\ ehh zobaczymy jak sytuacja bedzie sie rozwijac ;) moze jednak ta owu byla tego 18-go dnia ;)

Milego dnia !!!

Cześć :*
U mnie jak zaczęło wczoraj wieczorem padać tak cały czas leje ...:/
Humor jakoś słabiutki jest..
Marzę tylko o powrocie do łóżka..:(

U nas niestety też w górach padało ale w nocy,oby w dzień było ładnie.
Czekamy na słoneczko bo z.mała do Rabkolandu chcemy jechać :-)

Ja póki co czekam na 26 nie wiem czy kupie test czy poczekam do poniedziałku jakby nie było @.. Cerę mam idealna a nigdy tak nie mam przed.. chyba ze zmianą wody,klimatu...

Która testuje na dniach?

reklama
Kasiu chyba teraz Twoja kolej ;)

Aschlee to podeslij mi troche tego slonka :)

Ja mam kilka testow to zaczne je robic chyba od 9 dpo jesli ovufriend mi takowa owulacje wyznaczy :\ zobaczymy, bo podbrzusze pobolewa mnie juz od trzech dni

Do góry