reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

shawty nie ma co zazdrościć tylko brać się do roboty!!! :D

beata ja mam nieco inny pogląd na temat porodu, ale są tu przyszłe mamy i nie będę sie wywodzić także heheeh :p ale co nie mamy dać rady :p

kto wie, może spotkamy się wszystkie na tym samym wątku oczekującym :-D

reklama
Shawty gdy moja cora sie rodzila to mialam 19 lat :)

Doliores moze, moze, bedziemy razem marudzic o naszych ciazowych dolegliwosciach , hihi ;)

to beatko zostałaś młodą mamą :) ale to fajne :) Teraz już masz dzieciaczki odchowane.
Doliores, póki co nie mam jak sie starać bo @ nadciągnęła i musze ją pogonić, dopiero wtedy będziemy sie starać. Inofolic w użyciu cały czas, temperatura mierzona, zakupiłam nawet coś takiego jak test Afrodyta, który na podstawie śliny stwierdza, czy mam dni płodne czy nie :) Będę sprawdzać w odpowiednim terminie :)

Shawty mloda to fakt, ale decyzja byla przemyslana :)
A zes sie uzbroila do walki po zeby :p kciuki zeby sie szybciutko udalo :)

Dobranoc laseczki :*

Ostatnia edycja:
hej
u nas dzień rozpoczął się "pracowicie" hahahahahahaha :D

shawty wow ale Ty obeznana jesteś! ja nawet o takich testach nie słyszałam :-) ja też jem folik od tygodnia ;-)
beata super, dzieciaki odchowane można znowu "zaszaleć z pieluchami" ;-)

Doliores, nie obeznana, tylko dziewczyny gdzieś na forum polecały ten test ;) i w sumie tak myślałam, że może to i lepsze od bawienia się w jakieś testy owulacyjne. Z całą pewnością i tak jak ten z Afrodyty wyjdzie mi pozytywnie to sprawdzę zwykłym do owulacji, żeby zweryfikować wyniki :)

Heheh :) ale Ci dobrze...:D u mnie z rana to jest pracowicie, ale w innym sensie :(

shawty jeszcze troszkę poczekaj ;-) uda się :-) przy dziecku to trzeba korzystać z chwili "spokoju i nieobecności" bo zaraz jest ciąg pytań " a co robisz tato mamusi?? " hahahahahahahaha

reklama
Do góry