reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
W koncu wolna...jak to dobrze ze jutro weekend.Padam na pysk jutro to chyba dopiero kolo 11 sie zwleke z wyra ;)

hej :-)
a co tu taka cisza? :-)

odebrałam wyniki wczoraj, sa takie..ekhm..zaczęłam czytać i wyszły takie herezje, że mam wszystko co nie trzeba, więc wyłączyłam to w cholere
:/

póki co jedziemy nad wode

beata no to kciuki ;D

Dziewczyny, szczególnie te które już mają dzieciaczki, potrzebuję porady.
Nie wiem który fotelik wziąć ze sobą :-/ mamy dwa - zwykłą podstawkę bez oparcia i fotelik z oparciem do 36 kg. Ten z oparciem jest oczywiście bezpieczniejszy, ale wydaje mi się że zwykła podstawka byłaby lepsza - Daniel mógłby się "położyć" na moich kolanach z wciąż zapiętymi pasami. I nie wiem co robić... Jak wy jeździcie z dziećmi w dalsze trasy?

Doliores a co za badania konkretnie robiłaś?

Ostatnia edycja:
Lisica tylko fotelik jeśli chodzi o długie trasy. Moja córka ma 5,5 lat a dalej w fotelikach jeździ.

My już się urlopujemy,pozdrawiam z pięknych Tatr i gorących,jest 30 dzisiaj :-)

reklama
Witam!
Majdaczku, dziękuję ze o mnie pytasz.Mimo, ze przez 2 dni padało to było super, Olek zadowolony to najwazniejsze:) Jesteśmy czekoladowi od slonca:p jutro wyprawiam Olusiowi urodziny i nie mam czasu zaglądać. Robie ciasto, bawię się z synkiem i tak na przemian, później biorę się za tort.Jest tak goraco, ze siedzimy w domu, wieczorkiem pojdziemy na spacer:) Nie wiem komu udalo się, ale gratuluje, u nas nie będzie || kreseczek, bo dzieci z powietrza nie powstają:D nawet nie wiem który mam dzień cyklu:p zero staranek było. Nie wiem czy uda mi się nadrobić Was.
Aschlee, Lisica, Majdaczku co u Was?
Lisica, uwazam ze fotelik jest bezpieczniejszy i wygodniejszy-my mamy taki rozkladany do pozycji pol leżącej.
Sorki, że tylko tak o sobie, ale nie mam czasu:p
Zycze udanych urlopow i wymarzonych dwoch kreseczek

Do góry