reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
majdaczku, oby to był dobry znak :)
Dziś też widziałam bociana, ale ja w ten swój cykl już kompletnie nie wierzę. Dziś mój 14 dc i test owu nadal negatywny :( wczoraj i dziś pokazał bardzo bladą drugą krechę, ale nie nastawiam się, bo kilka dni temu też tak było :/

Witajcie :)
Troszkę się nie odzywałam bo jak to zwykle bywa naplanowałam i znów wypadła choroba małej. tym razem zapalenie krtani, ale już jest ok. Jutro idzie do żłobka , a ja muszę podgonić zaległości w pracy i mam nadzieję że w środę ruszymy na nasz upragniony urlop. Wszystko wskazuje na to że rozpocznę go z @. Zostało 5 dni do terminu i nie zanosi się aby miała nie przyjść bo objawów ciążowych brak ;/
Widocznie zgodnie z planami mojego gina nie prędzej niż na wrzesień... chyba wykrakał ;-)
Życzę Wam miłego wieczorku :)
Sorki , że tylko o sobie ale nie miałam kiedy doczytać - obiecuję poprawę :)

Dzien doberek, ja dzis jako pierwsza ;)

Martaha zdrowka dla corci zeby juz nie chorowala tylko super sie bawila na wakacjach i zeby jednak ten cykl nie byl stracony :) , udanego urlopu :)

A u mnie dzis lekki skok tempki :\ oby to byla owulacja ;) , dzis mam19dc a ostatnimi czasy owu byla 18-tego i 17-go dc, zobaczymy jak bedzie tym razem ;)

Slonecznego dzionka zycze :***

Witam o poranku :)
beata no niestety cykl jednak stracony, ale nie przejmuję się! Wkrótce wakacje odpoczynek... a zresztą w tym cyklu brałam antybiotyk więc mogło być różnie. Po wizycie ostatniej u gina zdaje mi się że będzie tak jak on poradził - czyli od września, chociaż nie ukrywam że próbujemy:)
Miłego dnia :)

Dzien dobry. U mnie dolek powolimija.Mam nadzieje ze szybko juz sie nie pojawi.
U mnie od rana burze a dzis od 12 znow zabiegany dzien:baffled:My z mezulem rozmawialismy zeby gdzies pojechac i sam wybral Czechy pod warunkiem ze ja bede wszystko zalatwiac bo on sie nie dogada
KFCPTuoQQsLKKCAypVh4EBIPhowUdATPnCCSDvteHPFEpBe4Q0PZ9AxjwarHJSEExV1KhErhg4UEAA7
mnie na Czechy latwo namowic bo uwielbiam ten kraj.Wiec po egzaminie zaczynam zalatwiac
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7
bo potem juz pewnie dluuugo nie bedzie okazji nigdzie jechac

Ostatnia edycja:
Witam, witam się z pracy kawą zbożową :tak:
majdaczek14, ja tam w boćki trochę wierzę, więc oby był zwiastunem ;-) Zazdroszczę tego morza!!!!!!!!!!!!!!! :-) Wypoczywaj ;-)
Ostatnio przeleciał nad moim teściowej samochodem, ale jako, że ona już nie może, mniemam, iż ten znak odnosi się do mojej osoby :-p

U mnie w porządku, @ nastał koniec, zupełnie inaczej już się psychicznie czuję :tak: Od dziś startujemy, u mnie różnie bywa, więc wolę zacząć już i do końca lipca, codziennie:-p Oglądaliśmy wczoraj 3 razy płytę z naszego wesela, bo w końcu się pojawiła, poryczałam się oczywiście, bo połowy rzeczy nie pamiętałam i jeszcze taka oprawa ;-) Jakoś taka jestem spokojna po oglądnięciu tego filmu... ;-) Wszyscy życzyli nam w wywiadach dzieciaczków ;-)

Eh, gorąco...............

reklama
Hej dziewuszki:) od czwartku miałam zjazd rodzinny i nie było kiedy zerknac...
Majdaczek, u mnie raz mdłości sa, raz ich nie ma... Ogólnie czuje się bardzo dobrze, tylko ten bol piersi...
Udanego wypoczynku Ci życzę i wracaj do nas z dwiema kreseczkami:p
Martaha, zdrowka dla malej:*
Doliores, tez zdrowia dla młodego:**
Moniusia, no to trzymam kciuki za starania &&& ;)))
Aschlee super pomysł na wyjazd, tez bym się wybrała w tamte strony:)))
Beata, trzymam kciuki żeby to była owu:) no i do roboty:D
Niemartwsie, wyrzuca testy i działaj!!!!;)

Do góry