reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

buttterflay jak tam poranne mdłości?

Dominika co u Ciebie, jak urlopik?

jussastar, grubson a u Was co słychać? Gdzie się podziewacie?

Doliores pewnie, że wyjdzie, kiedyś musi :) Ja też mam taką cichą nadzieję, bo ostatnio to wszystko pod górkę mamy...

reklama
shawty ??? nie wierz w sny, wyrzuć sennik...

majdaczek chyba tak dużo lat z tym samym chłopem oto prosta przyczyna, na szczeście jest już dobrze ;-)

ja się teraz wzięłam za robienie ptasiego mleczka a co! :p

Dziewczyn udanych i przy okazji właśnie owocnych urlopów ;-)
Mi się strasznie dłuży czas do tych dni i w ogóle do testowania, próbuję się wyluzować, ale cały czas myśli naływają i napływają :/
Próbuję zająć się myślami o domie. Zastanawiamy się czy kupować nasze 2 pokoiki (pól domu) i działkę gdzieś 5 arów z boku jako ogród, czy kupić do remontu jakis fajny domek czy budować się. Tego ostatniego najbardziej boi się mój mąż, jego mama budowała wielki dom za kupę kasy i on ma w myślach ,że to trzeba wydać mega kasy, jego ojciec chce wziąć kredyt dla nas i spłacać go na pół z moją mamą. A ten nie chce korzystać brrrrrrrrrrrrrr

moniusia trudna decyzja, ja chyba wolałabym kupić gotowy dom do wykończenia ewentualnego, wiem ile to roboty bo 4 lata temu moi rodzice kupili do i dalej jest w opłakanym stanie a robili go od nowa praktycznie
co do kredytu to nie doradzę to Wasza decyzja przypuszczam, że mąż chce SAM ..męskie ego eh.. :sorry2:

Majdaczek udanego urlopu:-)
My jedziemy na ponad 2 tyg. Ale mam net ww telefonie.
Testowanie 26.07. Ale przez chorobę mało było serduszkowania...

Doliores, taaa moja mama też mieszkanie kupili do remontu, to też 4 lata dziubali ;-) No wydaje mi się, że on chce skorzystać z okazji, ale mówi, że na poczatek chciałby te 2 pokoje, ale wydaje mi się, że to się nie kalkuluję, bo to też jest trochę do remontu..

Mi tylko chodzi o to, żebym zajęła się czymś innym niż myslami o dzidzi, bo jjuż nie mogę wytrzymać :tak: jestem wielką fanką ogródów (chyba w zeszłym życiu byłam jakąś projektantką :-p) ale narazie wynajmując nie mogę nic działać na większą skalę, jedynie mam warzywnik, ale to i tak nie to co bym chciała ;-) już mam odłożoną kasę na mój wymarzony ogróóóód ;-)

KasiaJ82,
no to już za tydzień , powodzenia ;-)!!!!!

reklama
KasiaJ powodzenia! testujesz w moją rocznice ślubu ;-)

moniusia nakupuj desek, surowych, skrzynek, pudełek bejce białą lub jaką chcesz, szliufuj, skręcaj, maluj , lakieru zrob doniczki :-) w stylu rustykalnym

Do góry