reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Doliores &&& za wyniki ;)

Moniusia ja chyba wolalabym domek do remontu, bo mozna zrobic 1 pokoj, kuchnie i lazienke, a reszte po malutku juz mieszkajac ;)

Kasiu nie wazna ilosc pamietaj ze czasem z jednego serduszkowania sa bobaski :)

Ja troszke ogarnelam i chyba czas na pol godzinki opalanka ;) , zajrze do Was pozniej :)

reklama
Doliores, jest to myśl, tak jak lubię :tak: Tylko już słyszę co zaraz mężuś powie "po co Ty już to robisz, jeszcze nie mamy nic swojego" :tak:
beata1313, no właśnie też tak myslę, choć budowę też można zrobić sobie jeden pokój kuchnię, łazienkę.. nie wieeem . Nie można podjąć żadnego kroku konkretnego, bo nikt oprócz mnie nie chce zacząć konkretnych rozmów :-p Wydaję mi się, że jakby była już jakaś kruszynka to by temat się zaczął realnie w końcu ;-)

Ale Ja dzisiaj jestem miła dla klientów, co Ja piszę przemiła :-D aż sama siebie nie poznaję :-) I jak pracodawcy mogą nie dać nam urlopów, jak na samą myśl o nim od razu człowiekowi lepiej się pracuje :-D:-D:-D:-D:-D

moniusia lepsze to niż myślenie co będzie, naprawdę, albo weź nakupuj drewniane deski do krojenia i baw sie decoupage :-) potem możesz obdarowywac innych :-)

Lisica
no ba 2008! ;-)

Hejka ;)

Ja juz po opalanku i obiadku, teraz czas na kawusie ;)
Cos od wczoraj zaczynaja sie odzywac jajniki, czyli lada dzien bedzie owu :O no i zobaczymy czy tym razem cos nam uda sie zmajstrowac :p

beata no to powodzenia i tak po cichu trzymam kciuki, żeby się udało coś tym razem zmajstrować :)
Ja jeszcze jakąś 1:20 i rozpoczynam urlopik:-D:-D:-D

reklama
Do góry