reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
beata dziękuję Ci bardzo, mam nadzieję, że będzie owocny, choć powiem Ci szczerze, że bardziej myślę teraz, żeby odpocząć i spędzić trochę czasu z moją rodzinką, niż o tym, że musi się udać.

Własnie w radiu leci piosenka "To już jest koniec..." jak dla mnie bardzo na czasie :-D

shawty naprawdę nie myślę o tym, bo nie chcę się nakręcać. Chcę tylko odpocząć od tej okropnej pracy i pobyć trochę z rodzinką, bo tak mamy teraz mało czasu dla siebie :-(

No to miejmy nadzieje, że się coś z tego wyjazdu wykluje, ale przede wszystkim odpocznij :) Będziesz do nas zaglądać?

Jak byłam u dentysty w radiu leciało "Zamknij na chwilę oczy, Nie myśl o tym, czy boisz się czy nie...' Idealne <3 :)

shawty tam gdzie się będziemy noclegować, podobno jest WiFi, więc jak znajdę wolna chwilkę to zaglądnę, przecież muszę być na bieżąco z wszystkimi wiadomościami, a szczególnie z tymi najcudowniejszymi-II kreseczki :)

Majdaczku i wlasnie o to chodzi zeby sie zelaksowac, wyluzowac i nie myslec o starankach ;) , a wlasnie wtedy kruszynka sie moze pojawic :) , take zycze blogiej nieswiadomosci ;)

hej Kobietki
z rana byłam na badaniach z krwi, wyniki jutro... niestety nie spytałam o hpv. kuźwa :/

shawty hej :-) co Ty tak z rana ;-)
beata hej :-)

aschlle gratki za egzamin :-)

majdaczek, Kasia udanych urlopów :D przywieźcie 2 kreseczki!

reklama
Do góry