reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Wiatjcie :)
Majdaczek stara? nie przesadzaj proszę ja też właśnie skończyłam 31 i do starości to długa droga :)
jak byłam w szpitalu rodzić córcię to była kobieta która miała 40 i rodziła bliżnięta :) Więc powtórzę : nie przesadzaj z tą starością :-D

reklama
U mnie w mieście jedna fryzjerka urodziła mając 45 lat, co więcej, twierdząc, że to była przemyślana decyzja !

majdaczek, masz tą świadomość, ze u Ciebie wszystko w porządku, skoro dwójka dzieciaczków przyszła na świat, a ja się staram o pierwsze...:)

Hej kochane moje;* jakoś ostatnio mam malo czasu i nie mam za bardzo kiedy do Was zagladac:(
Lisica może jutro potworze bete i zobaczymy jak z przyrostem. Jutro mam tez wizytę u ginekologa, trochę się stresuje...
Oda to był mój drugi cykl starań, tak na poważnie no i się udało:) teraz mam tylko nadzieje, ze to będzie spokojna ciąża:)
Grubson to miłego wypoczynku u rodziców:)
Majdaczek, ale żeś dowalila z ta starością! Młoda laska z Ciebie!!! Fajnie ze juz trochę wyluzowalas:)
Monisia, kciuki zacisniete za kolejny cykl &&& ;)
shawty nie trać nadziei, jeszcze może ten cykl przyniesie Ci niespodziankę w postaci 2 kreseczek:)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki :)

Majdaczku, mysle ze ta wypowiedz to dobra wrozba :)

Co do wieku na ciaze to mysle ze nie ma jakis regul, znam wiele przypadkow ze kobiety po 40 doslownie "wpadly" , a myslaly ze juz przekwitaja :p , takze glowy do gory, jak bobaski sa nam pisane to beda :D

Majdaczku ja juz tez skonczylam 32 lata i mam dwie duze cory, a mysle jeszcze o dwoch bobaskach i to w nieduzym odstepie czasu, zobaczymy czy sie uda ;)

Butterfly &&&& za bete i wizyte, na pewno bedzie wszystko ok :)

Milego dzionka :)

Wiem, wiem, ale i tak dołuje mnie fakt, że przy dwójce dzieci było wszystko za pierwszym razem, a teraz męczymy się już 4 cykl. Ale już nie narzekam, chciałam sobie trochę z Wami pożartować :-D
Mi zostało jeszcze 3 dni do pracy (bez dzisiejszego dnia). Ale radość :-) Dzisiaj wybieram się na zakupy, muszę trochę poszaleć przed wyjazdem ;-) Ale jestem szczęśliwa, że wreszcie uda nam się wyjechać :-D

buterflay własnie pisałam, żebyś się odezwała, chyba przywołałam Cię myślami :-D

jussastar co u Ciebie? Odezwij się.

Dominika jak nad morzem? Jak dasz radę to się odezwij, no i oczywiście trzymam kciuki za nadmorskie dziecię :-)

Ostatnia edycja:
Tak jak już wspominałam, nie wydaje mi się, żeby ten cykl przyniósł coś dobrego :(
Praktycznie od wczoraj zaczęłam się udzielać tutaj, a już się przyzwyczaiłam i się uwolnić od Was nie mogę :-)

shawty bo od nas nie da się uwolnić, my tu jesteśmy od tego, żeby wszystkie starające się wciągać, a potem wypuszczamy je już zafasolkowane :-D A i mamy tu też takie, że pomimo, że mają już te swoje upragnione fasolki, to i tak pozostały z nami i służą nam zawsze dobrą radą.

Pytanie z całkiem inne beczki- jeździ ktoś może nad morze do Ustki? Czy orientujecie się, czy może jest tam sklep zoologiczny? Ja wiem, że to dziwne pytanie, ale musimy zabrać ze sobą dwa króliczki miniaturki, a nie chce mi się taszczyć ze sobą, mega ilość sianka, itp. żeby im starczyło do końca wyjazdu. Szukałam w internecie, ale jakoś nie mogę natrafić na nic konkretnego.

reklama
No i chyba całkiem nieźle Wam idzie to łapanie, a wypuszczanie zafasolkowanych :) Sądząc po ostatnim przyroście przyszłych mam, to jestem pod wrażeniem :)

Do góry