Witam. Nie mówię dzień dobry, bo raczej ten dzień dobry nie będzie. Dziewczyny u mnie chyba nic z tego nie będzie :-( Jestem na 3 dni przed spodziewaną @, dzisiaj rano temperatura mi spadła, więc postanowiłam, że zrobię test, miałam tylko taki 20mlU/ml, bo czulszych nie ma u nas w żadnej aptece. I nawet nie ma cienia
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
Więc pewnie nic z tego w tym cyklu. Pawiem wam, że pomału tracę już na to wszystko siły i to nie chodzi tylko o nasze starania. Od jakiegoś czasu mamy wszystko pod górkę. W pracy stres, w ogóle nienawidzę tej roboty, ale nie chcę z niej rezygnować, bo wtedy będziemy musieli zrezygnować ze staranek, aż znajdę coś nowego. Od kilku miesięcy jestem strasznie przygnębiona i gdyby nie moi 3 mężczyźni to pewnie popadłabym w jakąś depresję :-(
Nie martwiłabym się tym testem, bo w końcu dopiero za 3 dni mam dostać @, ale martwi mnie ta temperatura. Nie rozumiem tylko tych objawów, bolą mnie strasznie piersi, szczególnie sutki, podbrzusze, wcześniej jajniki. Ja wiem, że wszystko mogłoby być oznaką zbliżającej się @, ale Ja swój organizm obserwuję już od listopada tamtego roku i mogę powiedzieć, że już go trochę poznałam. Miewam podobne objawy przed @, ale nie, aż tak intensywne. Nigdy wcześniej przed @ nie bolał mnie tak brzuch, żebym musiała brać nospę. Nie wiem już co o tym myśleć. Straciłam już chyba całą nadzieję.
moniusia a na jaki temat Ci nie odpisałam? Jeżeli tak było, to bardzo Cię przepraszam i postaram się to naprawić, tylko napisz o co chodzi.
jussastar przykro i trzymam kciuki za kolejny.
Malinka witaj, napisz coś o sobie.
grubson ale zawiało od Ciebie optymizmem, to mi się podoba :-) I słuchaj męża, bo on bardzo mądrze mówi
Lisica dalej kciuki zaciśnięte, może w Tobie nadzieja na II kreseczki.