reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Jussastar to Cholera wredna miala nie przylazic...:( Kochana glowa Do gory dla kazdej w koncu wyjdzie slonce...trzymam kciuki oby jak majszybciej

KasiaJ dopiero teraz zauwazylam i tez zycze szybkiego powrotu Do zdrowka :tak: slepa jestem dlatego z takim opoznieniem ;)

reklama
Jussastar przypomnisz ile się już staracie? Może hsg nie jest złym pomysłem? Trzymam za ciebie kciuki!

Dzięki waszym postom jestem zdrowsza :tak::tak: ale nie dziękuję ;-)

jussastar szkoda, że warunki pracy nie takie jak myślałaś.. kurczę teraz tak ciężko o normalną pracę..
Idź do gina i może on coś doradzi co dalej robić. Trzymam kciuki w kolejnym cyklu!

Trzeba myśleć pozytywnie, przecież starania są przyjemne:-p:-D

Jussastar, bardzo mi przykro.. Wiem, jak mnie to zabolało, a to dopiero 3 cykl, więc co dopiero Ciebie.. Mam nadzieję, że kiedyś i my doświadczymy cudu macierzyństwa. Może za miesiąc, chociaż jakoś nie umiem w to uwierzyć, bo skoro się nie udało teraz, to dlaczego miałby się udać za miesiąc? :p
Idź na to hsg, pewnie, że tak, też bym poszła po takim czasie. A mąż się badał?

butterfly, no niestety zawsze mam problem z popołudniami w pracy, bo nie mam wtedy z kim zostawić synka i muszę angażować rodzinę.

Majdaczek, współczuję akcji z teściem. Nie ma to jak rodzina, która zamiast wspierać, jeszcze sprawia większe problemy :/

KasiaJ, dużo zdrowia! Oby choróbsko szybko odpuściło

Grubson, :( no szkoda, że tym razem nie było pozytywnego zaskoczenia. Za to mamy w tym cyklu ten sam dzień najbliższej @, która, mam nadzieję, się nie pojawi ani u mnie ani u Ciebie :)

Beata, podziwiam Waszą odwagę, dużo szczęścia w nowym kraju życzę :) W Polsce raczej lepiej nie będzie, więc nie ma co tu siedzieć i liczyć na cud.

Jussastar, tak mi przykro, że to nie był dzień dobrych wiadomości :( Trzymam kciuki za następny cykl. Hsg na pewno jest dobrym pomysłem

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, jesteście nieocenione!!

Butterfly - chodzę do Intermedu na Junoszy lub do Gemini na Jutrzenki w zależności którego dnia przyjmuje mój ginekolog (jest albo tu, albo tam :) Polecam, nie ma problemu z zapisem i monitoringiem na NFZ.
Np. dziś się zapisałam z dnia na dzień.

Lisica - teraz zaczniemy 11 cykl. Juz, coś mi lekarz wspominał o tym badaniu, ale chyba nie chcial mnie od razu narażać na takie badanie, wolal najpierw stymulację zastosować.

KasiaJ - a ja zjadłam dziś cały słoiczek dżemu malinowego z czekoladą, kktóry wczoraj zrobiłam :) Podrzuciłabym Ci bo dobre na przeziębienie:)

Grubson - mąż się badał i wszystko w normie. Dostał leki na "podrkęcenie" parametrów tylko (Profertil), w sumie miało zadziałać po 3 miesiącach, więc chyba dopiero w tym cyklu to będzie ;p A czemu teraz ma się udać? Bo w którymś w końcu musi się udać!! :tak:

Niemartwsie - dzięki!No ale dobrze chociaż, że rodzina chce pomagać. A co się konkretnie stało?

Jussastar - to ja chodzę do Sanitasu na hempla też na nfz..i też jestem bardzo zadowolona z mojego gin... jedyny minus to, że czeka się do niego miesiąc albo i dłużej...no chyba że pójdę prywatnie to szybciej mam wizytę...
Grubson - trochę więcej optymizmu kochana:)))
Kasia - super, że już trochę lepiej się czujesz:))) No i tak jak mówisz, starania są baaardzo przyjemne:D

Jussastar, u mnie nic się nie stało, to u Majdaczka była nieprzyjemna sytuacja z teściem. U mnie jest ciężko z opieką nad synkiem, kiedy oboje z mężem jesteśmy w pracy, ale kilka osób z rodziny bardzo nam pomaga i tylko dlatego mogę pracować.

reklama
Annam03, Aschlee przepisałam Was póki co do poczekalni.

Fuma? Jak u Ciebie?

Jussastar kiedy kolejny termin @? Nie wahaj się z hcg, może będzie tak jak u Asi? :-p

Asiu jak się czujecie?

Do góry