reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Dzien dobry ja lekko nie przytomna dzisiaj:wściekła/y:

Grubsonku nie wyspana bo oni jeszcze chwile po meczu siedzieli mnie udalo sie zasnac a ten mi przychodzi i mowi wynik meczu :sorry2: no i jeszcze glupio sie pyta dlaczego sie nie ciesze...sorry ale mecze mnie jakos nie jaraja zeby siedziec w napieciu i skakac za kazda bramka...

Lisica kochana przepraszam gdzies mi musialo umknac:baffled: cholercia chyba juz faktycznie slepa jestem:-D

Majdaczek glowa do gory jak Lisica mowi kazda ciaza inna i niekiedy temperatura skacze chwile przed terminem @ ktorej juz nie ma wiec prosze nie trac nadziei...

Beata a u mnie chlodno ale niestety i deszczowo Zobacz załącznik 633179

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja kawką.. w domu jestem, to się wyspałam i kawkę piję dopiero po 10;-)
Antybiotyk zaczyna działać :tak: ale pewnie ten cykl zostawimy, po co ryzykować przy antybiotyku. Choć już parę serduszkowań było.. hehe mąż oczywiscie myśli że już w ciązy jestem, przeczytał nawet ulotkę od antybiotyku czy na pewno bezpieczny hehe;-) na ulotce jest że można w ciąży jak lekarz zaleci, zresztą mówiłam lekarzowi, że jesteśmy w trakcie starań.

U nas skwar dalej...ale pochmurno..pewnie zacznie padać ..

Trzymam mocno za was i idę leżeć :tak:

Lisica dziękuję za słowa otuchy i odpowiedz na moje pytanie. U mnie dzisiaj jest na tej czerwonej linii, ale nie poniżej. Wiem, że wszystko się może zdarzyć, ale jakoś się tak dzisiaj podłamałam, może dlatego, że mam teraz ciężkie dni.
Dziewczyny, a powiedzcie mi jak jest z tym mierzeniem temp, bo słyszałam, że najbardziej wiarygodnie jest mierzenie waginalnie. Ja właśnie tak mierzę, tylko, że zauważyłam ostatnio w te cieplejsze dni, że jeżeli budzę się przykryta moją kochaną kołderką :) to temperatura jest wysoka, a jak odkryta i do tego jeszcze mamy okno otwarte przez całą noc, tak jak dzisiaj, to temp. mam dużo niższą. Chyba zrezygnuję z mierzenia temp. bo potem mam straszny mętlik w głowie.

majdaczek14, spokojnie nic ważnego w sumie to nie musiałaś odpisywać, tylko pisałam, że jednak zrobię wcześniej test.
Kurcze, spokojnie może akurat, a jak nie to też nic się nie stanie kolejny cykl przed nami.

Mnie dzisiaj boli jak na @ wszystko, strasznie, boję się strasznie, że jutro też nie zobaczę cienia.. no, ale nic nic straconego.. niby czuję, że się udało, może dlatego, że to pierwsze konkretne starania i dlatego, choć mam nadzieję, że naprawdę się udało, no nic okaże się jutro ...

Moniusia witaj:))) To możliwe, że jutro zatestujemy razem:)) trzymam za Ciebie mocno kciuki:) &&&
Kasia, nie odpuszczajcie!!!! Walczcie o dwie grube kreseczki:)

Ostatnia edycja:
Majdaczku glowa do gory, jeszcze temp moze poszybowac ;) , co temp w te upaly to tez zauwazylam ze jest wyzej niz zwykle w tym czasie cyklu :\

Kasiu ponoc na poczatku ciazy takie niezbyt mocne leki nie szkodza fasolce ;)

Aschlee my z corami niestety nie obejrzalysmy meczu, bo mialysmy ulewe i burze za oknem :O , a tak moje laseczki czekaly, no nic zostala im do obejrzenia powtorka ;)

:****

Beata moja z chciala powtorke ale nawet nie wiem czy sa powtorki :baffled: moze to i dobrze bo jakos nie chcialoby mi sie ogladac:-D mecz mecz i dzisiaj mezul godzine pozniej do roboty poszedl bo nie mogl sie dobudzic:-D

Ostatnia edycja:
moniusia to dobrze :) Ja też chodzę jak na szpilkach. Zmartwił mnie ten dzisiejszy spadek temperatury. Nie wiem co już w ogóle o tym wszystkim myśleć. Najgorsze jest to, że jakoś w tym cyklu byłam taka spokojniejsza i miałam jakieś takie przeczucie, że się udało. Czuję, że jak nic z tego znowu nie wyjdzie, to będę miała jeszcze większego doła niż ostatnio :no:

majdaczek14, nie patrz na temperaturę, to może być spowodowane innymi czynnikami, nie sugeruj się tym.. tak mi się wydaje..
butterfly:), witaj, witaj :-) ooo, super nie będę sama w tym stresie, już mi ręce chodzą, nie mogę wysiedzieć w pracy. Muszę go zrobić jakoś koło 5 rano, bo mój wychodzi do pracy, a chcę zrobić przy nim..

Matko już mnie wykończą, pracuję z teściową i dzisiaj tyle ludzi z rodziny przyszło i czy coś zasialiśmy czy nie (2 m-c po ślubie) i zaraz, że faktycznie po co się śpieszyć, jesteście młodzi, to nie te czasy, itp. czyli myślą mimo, że się nic nie odezwałam, że się nie staramy. Też mnie denerwują, bo zawsze każą mi pić przy imprezie, ja się wypieram, nie można powiedzieć prawdy dlaczego nawet nie chcę redds'a.. brrr chcę już wiedzieć czy tak, czy nieeeeeeee ...

reklama
Do góry