reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Lisica u mnie też katastrofa, najchętniej bym poszła spać, a tu dzisiaj w pracy do 17. Masakra! Dopiero środa, a Ja marzę o końcu tygodnia. Nieźle mi ten tydzień dał popalić :-(

reklama
Lisica kochana ja sie bardzo staram po poludniu juz nie pije kawy wogole:tak: wiec teraz 3 max dziennie.Chcialabym zejsc do 1 dziennie ale to chyba nie mozliwe:zawstydzona/y:

Wiatm :)
Troszkę się ni odzywałam, ale jakoś tak te dni pędzą... czytam na bieżąco (zwykle w telefonie przed zaśnięciem).
Każde testowanie przeżywam jak własne, choć do mojego jeszcze daleko...
Póki co staramy się ile tchu :) aby się udało. Działamy tajk trochę na chybił trafił bo w przeciwieństwie do większości z Was bez analizy kiedy następuje godzina zero ;-)
Mam nadzieję że faktycznie w tym cyklu którejś z nas się uda!
Aschlee co do ciebie to ja mam jakieś takie przeczucia.... że coś jest na rzeczy.... :)
Trzymam kciuki za testowanka :)
Asia a gdzie ty się podziewasz? Co u Ciebie?

majdaczek14, piąteczka ja też w pracy do 17 .. tym bardziej siedzę jak na szpilkach z powodu tego testu. ;-)

Ja zupełnie odstawiłam kawę, tylko inka, choć ciągnie mnie bardziej niż zawsze jak odstawiłam ;p

Ja też zasypiam... zaraz chyba się położę koło córki... Ejjj laseczki jak myślicie, jeśli dziś wieczorem zrobiłabym test to będzie wiarygodny? - dziś dzień planowanej @... Czy lepiej się wstrzymać i poczekać do jutra rana??? Trochę mnie korci żeby dziś zrobić test...

Martaha ja bym baaaardzo chciala ale nie ludze sie za bardzo...staramy sie dalej mam nadzieje ze w koncu kiedys sie uda...wole sie w razie co milo rozczarowac niz nastawic a potem plakac...teraz to bardziej moj sie nastawil niz ja...:-D

Butterfly chyba powinno juz wyjsc ale nie mam pojecia czy w 100% ale nie dziwie sie ze Cie korci:tak:pewno tez bym robila dzisiaj:-D

butterflay jak masz dwa pod ręką to zrób dzisiaj, a jak nic nie wyjdzie to zrób jeszcze jutro rano. Trzymam kciuki, żeby nie przyszła

reklama
Do góry