reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Grubson a daj spokoj wiecznie jakies problemy ale nie bede marudzila do tego za duzo w ksiazkach siedze i cholercia coraz gorzej widze:zawstydzona/y::-( chyba pora zaczac na stale nosic bryle....a no corcia bardzo ruchliwa jest i wiecznie a to kolano a to lokiec obdarty a to warga rozwalona;-) ale jutro juz nie bedzie pamietala i znow bedzie biegala jak szalona:tak:

Trzymam kciuki zeby @ nie przyszla:tak:

reklama
Aschlee kochana to ten wiek, moja tez taka ruchliwa, wariuje non stop:tak:
Lisica fajnie z namiotem, dzisiaj malej musimy rozlozyc:-)
Grubson trzymam moooooooooooooooooocno:tak::tak::tak:

Moja rodzinka jeszcze spi, to moge popisac;-)takie mam spiochy:-)

Aschlee, zawsze można nosić soczewki ;) Ja noszę od 12 lat :D
Dzięki za kciuki!
A jak dzisiaj Twój nastrój?

KasiaJ
, dziękuję!!! :*

Taa, cały cykl luzowałam majty, ale teraz niestety już nie umiem i pewnie nie wytrzymam z testem do piątku i zrobię w środę :p:p

W ogóle uwielbiam zestawienie wyprzedaże+ mój mąż :D:D Byliśmy dzisiaj na zakupach i oprócz paneli :D kupiłam trochę ubrań, pasek, klapki i buty do biegania :D:D Pewnie w następny weekend przyjdzie @, miną 2-3 dni i wracam do ruchu, teraz już nie mam wymówki, że nie mam w czym biegać :p:p

Grubsonku a no humor dzisiaj lepszy.Od rana upal wiec dzionek na tarasie z ksiazkami no pomijakac mala wycieczke na miasto.Planuje wziac sie za pokoj mojej ksiezniczki i zrobic go jakos fajnie :) jaki kolor sobie zazyczyla nie trudno sie domyslec i oczywiscie Do tego chce fototapete z kucykami ponny ;)

Trzymam kciuki za Twoj test i mam nadzieje ze jednak @ nie przylezie...ja Do biegania akurat cholerka nie umiem sie zmobilizowac systematycznie ;) jakos strasznie nudne zajecie jak dla mnie wole zumbe albo silownie ;) ale podziwiam za wytrwalosc wlasnie tych co codzien maja mobilizacje na to ;)

A no wyjscia nie bede miala albo brylki albo soczewki.Na codzien chyba soczewki beda lepszym rozwianiem...

Ostatnia edycja:
Hej Dziewuszki:) Przepraszam, że nie pisałam ale cały weekend miałam gości...i nie było kiedy kompa włączyć...
Majdaczek dzięki za zainteresowanie... u mnie ok, zostały 3 dni do spodziewanej @... Póki co trzymam się twardo swojego planu, że najwcześniej test zrobię w dniu spodziewanej @ o ile wcześniej mnie nie wyprzedzi....
Grubson co Ty tak pesymistycznie nastawiona jesteś??? może akurat w tym cyklu @ się nie pojawi:D
Aschlee zdrówka dla małej:) Moja też ma faze na koniki pony:D właśnie zamierzam jej bajkę włączyć:D
Lisica trzymam kciuki żeby wszystko szybko się wyjaśniło:) &&&&&
Która teraz w najbliższym czasie testuje????

Fuma_Foch jak u Ciebie sytuacja?
Butterfly trzymam kciuki ;)

Ja mam jutro ciężki dzień więc zaraz się kładę, poczytam coś przed snem.
Mąż mi dziś kupił 2 testy i namawia do testowania. Ja bym wolała jednak poczekać jeszcze z tydzień bo nie wiem kiedy @ miałaby nadejść po luteinie...

Kurde Lisica to ja trzymam kciuki zeby wredota sie juz nie pojawila :tak:

Butterfly daj spokoj kucykami pony i roszpunka z zakreconych mi sie juz odbija ;) oczywiscie faza na wlosy Do ziemi tez sie zaczela ;)

Witam dziewczyny.

Butterfly dziekuje jakos daje rade ;-) zmeczona ale jakos funkcjonuje. Nadal jestem na zwolnieniu i mysle ze do konca lipca do pracy nie wroce.

Pozdrawiam was serdecznie i trzymam kciuki abyscie szybko do mnie dolaczyly!!!!!

reklama
Do góry