reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Aschlle to super, że wszystko wróciło do normy i oby z Twoim ciśnieniem było OK. Zdróweczka dla córeczki. Lato, a ciągle słychać o jakiś choróbskach, a to wszystko wina tej dziwnej pogody.

Ostatnia edycja:
reklama
No wlasnie bidulka zasnela.Mam nadzieje ze szybko jej przejdzie.Cholercia nie daje mi troche spokoju ze ta wizyta tak daleko.Jeszcze cale trzy tygodnie...mam nadzieje ze akurat teraz @ nie pojawi sie wczesniej bo zas bym nie mogla isc

Majdaczku, dzięki za wywołanie. Wczoraj większość dnia spędziliśmy z Małym na świeżym powietrzu. Dziś przed 6.00 biegalam:p postanowiłam wziąć się za siebie, moze wpłynie to pozytywnie na owocne staranka (czyt. Ciaza) Za tydz.o tej porze będziemy już nad morzem, we wtorek odbieram samochód z naprawy, później wulkanizacja i jeszcze znajomy mechanik przejrzy przed wyjazdem.
Dziewczyny, w sierpniu mam zamiar wziac sie za naprawę swoich 4x4 (jestem laik jesli chodzi o naprawy samochodowe:p) i ruszam na off road:p
3 mam kciuki za Was:D
Miłego dnia

Witam dziewczyny i życzę wam miłego dnia.
Ja już zdążyłam się pokłócić z mężem, zaraz wypiję kawę i zabieram synka do moich rodziców, jest piękna pogoda więc nie będziemy gnić w domu ;)

Witam i ja weekendowo! Jest piękna pogoda:-) zaraz jemy śniadanko, pijemy kawkę i gdzieś wyruszamy;-)
Z gardłem trochę lepiej:tak:

Aschlee cieszę się, że wyniki ok! Dużo zdróka dla córci!

Dominika, super, że biegasz, na pewno to wpłynie pozytywnie na Twoje zdrowie i może przyczyni się do szybszego pojawienia się dzieciaczka :)

Aschlee, Ty to masz cierpliwośc, kobieto.. Ja bym w życiu tyle nie wytrzymała i już dawno zrobiłabym betę! :p Fajnie, że wyniki ok ;)

Jak ja Wam zazdroszczę, że możecie sobie gdzieś wyjść i posiedzieć na dworze... Ja dzisiaj do 21.30 siedzę sama bo małż w pracy :( A do tego muszę zacząć wyjmować wszystkie rzeczy z mebli bo za tydzień remont..
Dzisiaj zrobiłam ten progesteron, wyniki w poniedziałek. Jak wyjdą prawidłowe to zostaje nam już tylko działać i przestać doszukiwać się problemów :p

No i niestety boli mnie brzuch, a to nie wróży dobrze. :( Czy kiedykolwiek nam się uda? :(

Ostatnia edycja:
Grubsonku a Ty przed @ jestes??? uda sie na pewno glowa do gory.

Ja dzisiaj bylam z Corka w sklepie i tak latala ze rozbila kolano :sorry2:wogole ten dzien mnie dzisiaj dobija:baffled: mam nadzieje ze jutro bedzie lepsze

Jak wam minął dzień dziewczyny?
Aschlee jak córeczka? Nie rozebrało jej bardziej? Nie gorączkuje?

Grubson daj znać jak wyniki. Brzuch może boleć z wielu powodów, nie myśl o @ ;)

Ja dziś się olatałam, przynajmniej kupiłam małemu sandałki i przy okazji zaglądałam do sklepu ogrodniczego i wyszłam z dwoma doniczkami bazylii. Tak mi pachniało że nie mogłam się oprzeć :-p będzie na pesto lub do pomidorka i mozzarelli. No i w Rossmanie na promocji są żele pod prysznic z Dove - powachałam i też wylądował w koszyku :) bardzo lubię zapach pistacji złamany czymś innym.

A Daniel - zrozpaczony że kuzynka pojechała na kemping, a on musi siedzieć w domu - leży teraz w namiocie na ogrodzie :-D babcia mu też zrobiła kemping. Ale jaki dumny... Stwierdził że dziś nocuje pod gwiazdami ;)

Lisica corka jak na razie dobrze na szczescie z uchem lepiej jeszcze mowi ze ja pobolewa ale nie tak jak wczoraj...teraz za to narzeka na kolano ;)

reklama
Aschlee, no jestem w 20 albo 22 dc, zależy czy liczyć od plamienia czy nie :D:D Zdania są podzielone :p
Biedna malutka, jak nie ucho to kolano.. A czemu taka załamana?

Lisica, taa, ale tak okresowo mnie boli :p Dokładnie tak jak w tamtym miesiącu - kiedy też się nie udało :p
A jak się w kwietniu udało, to mnie nic nie bolało tak wcześnie :p:p
Haha, e no, to konkretny kemping :) Ważne, że Daniel zadowolony :)

Także pewnie po raz 3 DUPA :p

Do góry