reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Witam :)

U mnie weekend przeleciał, za nim się obejrzałam :crazy: Przy okazji trochę się strachu najadłam. W sobotę wylądowaliśmy z młodszym synem na pogotowiu. Tydzień wcześniej coś go ugryzło w stopę, było dużo płaczu, obłożyłam mu nogę lodem, dałam wapno i posmarowałam maścią na ugryzienia. Na drugi dzień nie było nawet śladu. W piątek wieczorem strasznie go to na nowo zaczęło swędzieć i pojawiło się zaczerwienienie. Rano całą stopę miał spuchniętą, i wielki czerwony "placek" na stopie, bardzo gorący. Po jakimś czasie to zaczerwienienie się powiększało i pojawiło się już na górze stopy. Stopę miał całą strasznie gorącą. Pojechaliśmy na pogotowie. Pani doktor obejrzała stopę, wezwała chirurga, który stwierdził, że trzeba zobaczyć, czy nie ma coś tam wbitego. Grzebał igło w stopie mojego syna, a on nawet nie drgnął, nawet się nie poruszał. Aż wszyscy w gabinecie byli w szoku. Lekarz powiedział, że jeszcze takiego małego dzielnego pacjenta to tu nie miał, ale mamusia była dumna z synusia :tak: Okazało się, że wbitego nic nie ma, dostał antybiotyk. Na szczęście na drugi dzień już było dużo lepiej. Ale stres był ogromny.

Trochę się tu opuściłam, więc witam wszystkie nowe , za wszystkie testujące trzymam kciuki, a tym z dwoma kreseczkami gratuluję.
Miłego dnia życzę

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry.
W koncu chwila wolnego zeby wejsc sie przywitac.
U mnie tez ladna pogoda ale jakies chmurska paskudne Ida.Chyba jakas porzadna burza bedzie.

Majdaczku dobrze ze to nic powazniejszego nie bylo i ze Synus tak dzielnie to zniosl :tak:

Butterfly oby...jakos slonce lepiej na mnie dziala...dzisiaj dzien z serii gorszych dni...licze ze wyjdzie slonce i bede mogla isc na plaze z corka

Hej dziewczyny!
Witam w ten piękny poniedziałkowy poranek :)
Nie udzielam się za bardzo, bo jakoś ciężko mi się wbić w rozmowę, Wy się już tu wszystkie znacie, a ja zupełnie nowa... Mam małą siłę przebicia ;)
W każdym razie planowo dziś dostałam @, więc jak tylko się skończy rozpoczynamy starania :) Termin @ mam na 4 sierpnia i mam nadzieję, że się już nie pojawi.
Trzymam za Was wszystkie kciuki!
Pozdrawiam!

Niemartwsie kochana z nami mozna gadac o wszystkim ;-):tak:
Trzymam kciuki zeby kolejna @ juz nie przylazla:tak:

niemartwsie powodzenia w następnym cyklu, mam nadzieję, że już bez @ na końcu :tak: Wbijaj się do nas jak najczęściej :-D Ja też jeszcze nie niedawno byłam tu nowa, ale jakoś się rozkręciłam. Dziewczyny są bardzo miłe i służą pomocą w każdym temacie. Więc powodzenia.

reklama
butterflay dziękuję, nawet dobrze. Jakoś taka spokojniejsza jestem. Zostało mi 5 dni do @. Powstrzymuję się, żeby nie skusić się na wcześniejsze testowanie, bo nie chcę się rozczarować, jak wyjdzie bladzioch, a później i tak przyjdzie @. Nie chce doszukiwać się jakiś objawów, bo różnie z tym bywa, niektóre mają pierwsze objawy bardzo wcześnie, a niektóre dopiero w późniejszej ciąży. Mnie jedynie bolą piersi, szczególnie sutki i od kilku dni pobolewają mnie jajniki, ale to może być oznaka zbliżającej @. A Ty z tego co pamiętam testujesz za 2 dni. To Ja już mocno trzymam kciuki za Ciebie.

Do góry