reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Lisica u mnie wszystko dobrze. Mam 8 dni do terminu spodziewanej @ i obiecałam sobie, że w tym cyklu nie będę się denerwować, ale chyba nic z tego. Czym bliżej to ja mam większego stresa. Wiem, że to głupie, ale jakoś nie potrafię inaczej. A Ty jak? Na jakim etapie jesteś?

reklama
Na etapie czekania. Dziś mam 41 dc, niby owulacja była 8 dni temu ale mało prawdopodobne żeby coś z tego wyszło. Biorę luteinę już 4 dzień na wywołanie @.

Lisica tak Kochana wszystko wrocilo pieknie Do normy.Wyniki ksiazkowe ;) przepraszam ze nie dalam znac ale Corka mi sie rozlozyla.Ucho ja boli i troche Temperature ma
:(

Aschlee no to fajnie że wszystko jest w porządku. A jak tam Twoje ciśnienie bo pamiętam że miałaś z nim problemy? Zdrówka dla córki!

reklama
Kochana z tym moim cisnieniem to roznie bywa czasem jest dobre a wystarczy nerwowa sytuacja i skacze jak glupie...staram sie podchodzic Do wszystkiego ze spokojem bo czasami tak skacze ze az mi w uszach szumi zaczyna sie migotanie :( wtedy Ciezko to ureguloeac

Ostatnia edycja:
Do góry