reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Dominika ja też niestety borykam się jeszcze z nadwagą po ciąży choć minęło 4,5 roku. Co schudłam to przytyłam dzięki antybocianom. I wciąż mam te 15 kg za dużo. Przed zajściem w ciążę w styczniu dużo ćwiczyłam, nawet w ciąży robiłam odpowiednie ćwiczenia ale po poronieniu nie miałam do tego głowy...

U mnie ciąg dalszy gorszego samopoczucia. Najbardziej mnie denerwują te upławy po luteinie. I od czasu do czasu czuję jakby szczypanie w piersiach... Ale zwalam to wszystko na luteinę.

reklama
Lisica, mi zostało 2x tyle do zgubienia, był dluzszy czas że miałam restrykcyjna diete, ćwiczyłam w domu i dodatkowo chodziłam 3x w tygodniu na aerobik i step.To zrzuciłam jedynie 2kg:/ a później tyłam mimo ćwiczeń i diety...

Ja dzisiaj zrobilam powtoke badan hormonow jutro wyniki troche sie boje...za to moja lekarka przedluzyla sobie wolne :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wizyte mam dopiero 28 :baffled::baffled:

Lisica robilam taki zestaw: FSH, LH, Progesteron, Estogeny, Prolaktyna,TSH, fT3, fT4,estradiol, testosteron, DHEA plus do tego morfologie czy nie mam niedoborow jakichs

Aschlee też trzymam kciuki za wyniki!:tak:

Lisica wiedziałam wykres na ovu, nooo trzymam mocno:tak:

Dominika mnie też przydałyby się jakieś cwiczenia.. ale znowu gardło boli.. Mąż zaczął biegać i mnie namawia.

A mnie jakieś choróbsko bierze kurde... żeby do urlopu mi przeszło:angry:

reklama
Do góry