reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oliwia, a jaki kto Twój mąż pracuje w Norwegii? mój się stara o posadę montera rusztowań, na razie z marnym skutkiem.
Amelia, skóra już prawie idealnie wygląda. twarz jest ok tylko na ciałku szorstkie plamy muszą mu zejść. niestety wypatrzyłam 2 nowe placki :( mam nadzieję że z czasem mu to przejdzie

ostatnio się zastanawiamy z P czy znów do Anglii nie wyjechać, tylko tym razem na stałe. z jednej strony bym bardzo chciała ale z drugiej - nie wiem czy bym sobie poradziła (wszystkie sprawy typu załatwianie czegoś itp. spadłyby na mnie bo P języka nie zna).
jestem strasznie padnięta, mały usnął to ja jeszcze cały domek posprzątałam i teraz padam na pyszczek. jeszcze teściowa mnie podk****a. szurnięta baba. myśli, że mój mąż będzie latał do niej i non stop jej służył! meble jej skręcał, stół naprawiał. ma faceta? to niech go goni do roboty!

reklama
Hej:)

Aniołek gratuluję Kochana:) cieszę się razem z Tobą:) To na kiedy wychodzi Ci termin porodu? Życzę Ci spokojnej ciąży:)

nie było mnie chwile a tu tak dobrze dzieje się na forum:) a mnie sutasz pochłonął zupełnie. W międzyczasie, czyli we wtorek byłam u gina i mam dobre wiadomości. Jak najbardziej dostaliśmy zielone światło. Z tym że musimy wywołać okres farmakologicznie. Dostałam castagnus i magnez z vit B6. Jeżeli w ciągu trzech miesięcy się nie uda to jeszcze dostane luteinę. Czyli historia się powtarza...żeby zajść w pierwszą ciąże przechodziłam taką samą kurację. Poprostu taka moja uroda:)
Ja z mojego lekarza jestem bardzo zadowolona. Chodzę do niej prywatnie ale nie jest droga. To jest taki lekarz z powołania i z misją. Teraz jak byłam to z cytologią zapłaciłam 130zł. Wielkim plusem jest to że nie trzeba się umawiać i czekać kilka tygodni na wizytę. Poprostu idę w godzinach jej pracy i ustawiam się w kolejce. Czasami jest mniej ludzi czasami więcej...ostatnio czekałam godzinę.
A poza tym mój synuś z wielkim hukiem wszedł w bunt dwulatka. Czasami poprostu nie wiem jak z nim postępować. Do lekarza musiałam pojechać sama bo poprostu nie chciał wsiąść do samochodu. Nie chce ubierać nic innego tylko koszule, odmawia nawet siadania na nocnik czy kibelek już nie mówiąc o załatwieniu się, a jak ja nie chce dać mu piersi to jest wielki krzyk. Ogólnie nie ma z nim polemiki...
Widzę że większość z Was jest bardziej doświadczona życziowo ode mnie;) jak urodziłam Franka miałam 22 lata. Jak stuknie mi trzydziestka to chciałabym się postarać jeszcze o trzecie dziecko i na tym poprzestać;)

Pozdrawiam:)

Tesiak bunt dwulatka po prostu trzeba przeczekać. Wiem, co mówię bo mój syn od czasu do czasu swoim zachowaniem zwiastuje bunt trzylatka ;-) uwielbia się ubierać, przebierać i dopytuje czy dobrze wygląda... echhh...w chrzestnego się wdał :-D
Aleksandra urodziłam jak miałam prawie 28 lat, a jak zaczniemy się starać o drugie to będę bliska 31 dlatego trochę się stresuję, że materiał genetyczny już nie taki dobry:baffled:

Aniołek oby tak dalej! pamiętam, że jak zobaczyłam na swoim teście dwie kreski to wpadłam w panikę, bo wydawało mi się, że sobie nie poradzę ale przyznać muszę, że było całkiem nieźle:-)

Cześć dziewczynki...ja dzisiaj mam iście wiosenny humorek :) Byłam u mojej ginekolog-zrobiła mi usg dopochwowe -mam bardzo ładne pęcherzyki :) czyli owulka będzie niebawem :) Co do owu testów to możemy je do kosza wyrzucić :( a ja nakupiłam ich całą masę,więc je zużyję -nie wyrzucę :( Najważniejsze w starankach to sexsić się 3 razy w tygodniu ...i to jest recepta na zajście w ciążę :) :) :) Więc do dzieła !!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam:)
Dziękuje wszystkim za gratulacje :) Dalej do mnie nie dociera to, że tak szybko się udało... jajniki mnie dzisiaj bardzo bolały i już myślałam, że może jednak @ przyszła ale nic - sucho - tzn nie do konca bo mam dziwny biały śluz ale dla pewności po pracy powtórzyłam test no i dzisiejsza krecha już niczego sobie Zobacz załącznik 551646

No i doszłam do wniosku, że na bete nie ide, bo to i tak nic nie zmieniTesiakk - Niezły agent z Twojego Franka :) może faktycznie przechodzi jakiś bunt :)
Muffi - Nie ma to jak fajnie spędzony dzień i nowa fryzura, od razu człowiek czuje się lepiej :) U mnie dzisiaj piękna wiosenna pogoda, aż chce się życ:)
Mallaika - Błagam Cię ... 31 lat i gorszy materiał genetyczny? prosze Cię .... jeszcze długo długo będziecie płodni, :)
OKi... ja muszę troszkę poleżec bo mnie to podbrzusze pobolewa, zajrzę później, Miłego popołudnia.

Witaj ja też czekałam na dzidziusia 6 lat i w końcu się udało. Dziś syn ma już 11lat, ale tego momentu, kiedy się dowiedziałam o ciązy nie zapomnę do końca życia. Mogę Tobie poradzić stronę , która trochę bardziej nada pikanterii w łózku a przy tym może i dzidziuś się zagnieżdzi tam głęboko w łonie.

http://komdax.com

Ostatnia edycja:
Vinga - tam mój mężu pracuje w Norwegii. W zeszłym roku był pierwszy raz na 2 miesiące. Teraz czeka na telefon, może wyjechać w każdej chwili :( pracuje w niewielkiej firmie remontowej :) w koło sami znajomi. Mam nadzieje że zdążymy przed jego wyjazdem :p
AniołekBB - 3 testy pozytywne :) to na pewno ciąża, więc beta nie jest CI do niczego potrzebna :)

Zapomniałam dodać że dostałam skierowanie na badania .... toxo IgM i IgG,cytomegalia IgM i IgG oraz tsh ALE ODPŁATNIE podobno to i tak są badania pełnopłatne zawsze ...koszt ponad 200 zł !!! Ale zaraz jak tylko kaskę dostanę lecę zrobić :) MIŁEGO WIECZORKU ŻYCZĘ !!!

reklama
mallaika no właśnie staramy się poprostu przeczekać...ale nie jest to łatwe:( przez większość dnia jest płacz i krzyk...
A co do materiału genetycznego to na pewno nie masz o co się martwić. Siostra mojego A teraz na dniach ma rodzić. W tym roku kończy 30 lat a ciąże znosiła lepiej ode mnie. Z zajściem też nie mieli problemu. Z resztą nie muszę daleko szukać...mój mąż jak zostałojcem miał 32 lata.

Dorcia o tych boboseksach co 3 dzień powiedz mojemu mężowi bo mi nie uwierzy....:/ Czasami mam wrażenie że jemu to jest obojętne czy nam się uda czy nie...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry