reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Carla ... co ta torba taka droga, co ona w sobie ma ? Wygląd fajowy.
Tak, prasuję Karolowe ubrania :D
Czekamy na fotki łazienki.

Fuma oby dieta pomogła, moja kumpela też to ma, też jej endo zaleciła odpowiednie żywienie i czuje się lepiej.

Amelia świetny ten pojemnik, masz go?

Ianka no to już jest śmieszne: taniej w USA niż u nas - chory kraj

Tak, tak dziewczynki - przyjmijmy, że wszystkie jesteśmy grube :D

reklama
Hej :-) wreszcie w domku :-D po pracy od razu zaliczyłam wizytę u dentysty:-) mogę się dopisać do grona osób marudzących na wagę?;-)
Jeśli chodzi o Teściową to jeszcze musi trochę ochłonąć:zawstydzona/y:za dużo narozrabiałam:-( tak z 10 lat Teściowej to zajmie.
Uciekam myć okna i wieszać firanki.
Miłego weekendu :*

Moja Pierdółeczka chora:-( W nocy kaszlała, nad ranem też, do tego katar...

ADA jeeeej to coś Ty narozrabiała, że ochłonięcie teściowej może tak długo trwać?:szok:;-)
KURCZAK ja też zawsze prasowałam, prasuję i prasować będę ubranka dzieci;-) Uwielbiam nawet:tak: Gorzej z prasowaniem naszej garderoby, wtedy taaaak mi się nie chce, no ale trzeba:-p
CARLA super, że łazienka na finishu:-)

babeczki ja już spakowana, nie wiem jak często będę, u moich rodziców internet ciulowo chodzi, napewno napiszę po wizycie, no mam nadzieję że wcześniej. Przeraża mnei pobudka 4.30 na nowy czas - 3.30 na stary no szlak.. , oby tylko budziki dobrze się przestawiły, jakby mi się chociaż już spać chciało. Miłej niedzieli

Amelia,Carla-fajne te torby :)
Vegas-zdróka dla Małej!!
Fuma-no to trzymam kciuki zeby dieta byla skuteczna!
dzieki dziewczyny za mile slowa pod zdjeciem :)
Wasila no niestety moj obecny kolor to ten ktory mam na zdjeciu na czubku głowy..mam teraz praktycznie czarne włosy co jest dla mnie nadal szokiem bo farbuje włosy od kiedy mam 14 lat i byłam święcie przekonana ,że jestem blondynkom szczególnie że mam dosc jasne niebieskie oczy ;P

Ianka - uznajmy że jest nas dwie :) słonice :-) ,życzę przyjemnego i szybkiego lotu :) i współczuje pobudki : /

Kurczak - nie mam tego pojemnika jeszcze !! bo na pewno się skusze ;) . a tak z ciekawości powiedz jak tam brzuch po drugiej cc ? pociesz mnie że jest dobrze:-)

Ada - o kurcze oś Ty jej zrobiła że aż tak ??

Vegas - szczypiorku - zdrówka dla Martyki !

Carla - o szybko się chłopaki uwinęli , mam nadzieje że się pochwalisz fotkami .

Samosia- hehe dobre z tymi włosami ;) nie wiem jak teraz wyglądasz ale jako blondi wyglądasz bosko ;-)

Powariowałyscie z tym prasowaniem ;) Ja Tomka potrafię 3-4 razy dziennie przebrać, więc ja na żelazku chyba bym zamieszkała :) Zresztą takie małe ubranka po założeniu są proste, więc jestem ekonomiczna i nie marnuję czasu i prądu :)

Kurczak co ta torba w sobie ma? Yyy fajny wygląd i metkę, i to wszystko :) Ale spoko, kupię tańszą, siostra sprawdziła ile ta moja wymarzona u nich kosztuje i z przesyłką byłoby z 200 zł, więc daruję sobie.
U nas jest bardzo drogo, w USA, Kanadzie czy chociażby w Niemczech i Anglii są tańsze ubrania i buty. Jakbym tam mieszkała to byłabym szczęśliwa, na każdych zakupach coś sobie kupowała :)
Ada widzę że strasznie narozrabiałaś, chyba wolę nie wiedzieć co zmajstrowałaś.
Vegas Nela też ma katar, ale faszerujemy ją witaminą C i zaraz jej przejdzie. Zdrówka dla Martynki.
ianka słodkich snów, sprawnej pobudki, udanego lotu i prosimy o zameldowanie się po wylądowaniu!
Samosia zaraz zobaczę co tam wrzuciłaś :)
Amelia słoniku, weź Ty nie piernicz głupot! Nie patrz na swoją wagę, to na pewno Twoje BOSKIE włosy swoje ważą :)

Dziewczyny, moja łazienka jest boska :) Ciekawe jak bedzie wygladała po zamontowaniu mebli, ale z kafli jestem bardzo zadowolona :)

Ja lecę do kąpieli i spać, na 10 mamy kinderparty w bawialni i jadę z dwójką, bo mąż ma zajęcia. Ciekawe jak Tomek da radę w takim hałasie...

CARLA zdrówka dla Córci;-) Miłej zabawy jutro w bawialni:-p Ale zachwalasz łazienkę - aż chce się ją zobaczyć!:tak::-)
IANKA Kochana miłej podróży, daj znać jak dolecisz:tak:

Hejka, melduje sie tylko, ze Julia dzisiaj tj. 30.03 o
godzinie 7;25 opuscila brzuszek. Cale 3300g i 55 cm do kochania, i ma mase wloskow... pozdrawiam

reklama
Aniołek! !! Ja tu syna na bawialni karmie, patrzę na bb i od razu taka wiadomość! ! Kochana Gratuluję serdecznie ! Zdrówka dla Julki! Niech rośnie radośnie!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry