Dziewczyny ja chyba się skuszę na
Torba Dash Cherry Bloom SKIP HOP Praga (4022118644) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. albo
Torba Duo Cherry Bloom SKIP HOP Praga (4022119107) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tylko jak ja taki wydatek ukryję przed mężem
? Napisałam do siostry, może ona mi przyśle taniej z Kanady, bo tam po 58 dolców widziałam. A jak nie to żadnej szmaty nie kupię, ale uparłam się na tą torbę cholera jasna :/
Vegas imię dla syna miał wybierać M., ja dla córki, bo żadne imię męskie mi się specjalnie nie podoba. Tomek- no to ładne, ni to brzydkie, jest bo jest. Może jakoś bardziej podoba mi się Michał, nie jest popularne, ale mój mąż ma tak na imię.
Za to mam imiona męskie stanowczo na nie, czyli Jaś, Staś, Franek, Antek. Trzepie mnie jak słyszę jak ktos woła tak za maluchem.
A Ty nie przesadzaj, ważysz tyle co nic więc nawet bez ciąży Twoja obecna waga byłaby super
Samosia ten kolega to największy głupek jakiego swiat widział, książkę można by pisać na temat jego głupoty.
Co do farbowania włosów...Ja nie farbuję od kiedy urodziłam Nelkę, ale ostatnio coraz częściej myślę o zafarbowaniu... Marzę o jakiejś czekoladzie czy cuś, dlatego wiem co czujesz.
Kurczak Karolek jest boski :* Z Kiką dacie radę, na październiku mamusie też muszą starsze dzieci wozić i odbierać. A Ty mi nie mów że Karolowe ubrania prasujesz, ja Tomkowi wyprasowałam ubranka zanim się urodził i nigdy więcej, aż tyle wolnego czasu nie mam
Amelia ta Ibiszowa ostatnio w DDTVN pokazywała torby do wózków, jedna to kosztowała tyle, że nawet nie powiedziała (ale ja szpieg sprawdziłam- ponad 1500 zł). I tak mnie korci na nową, bo ta co mam jest beznadziejna, wszystko pomieszane razem, a tego nie lubię.
Ada moj M. też lubi te beskidzkie
ianka no coś Ty, nie siedzi, jeździ w spacerówce na płasko
Zanim ten leń usiądzie to ja osiwieje
Ja miałam robiony posiew ale to chyba po 35 tc w kierunku jakiejś bakterii, nie pamiętam.
O Wiktor też fajnie, ale z tych co wymieniłaś ja bym wzięła Krystiana- znam dwóch, oboje są przystojniakami