reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Carla, no tak Święta wielkanocne będą ale mało wolnego z nich jest. Ja patrzyłam pod kątem laby:)

Wiem ,że mam cykl bezowulacyjny bo tez czuję kiedy ją mniej więcej mam.No i mierzę też temperaturę, po niej tez widać.

A to co biorę to podobnież ma wyregulować pracę tarczycy, gdzieś czytałam ,że to jakby taka proteza,co zastępuję naturalne działanie.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć laski ;)

U nas cały dzień śnieg sypie ;))

Aniołek ja zaraz też na fitness lecę ;) Dziś jędrne pośladki :D hahaha

Kurcze a mnie przy owulce zawsze kłują jajniki i wydaje mi sie, że ona wtedy występuje, ale też słyszałam, że nie w każdym cyklu jest uwolnienie jajeczka i że to podobno normalne - kurcze nie wiem nie znam się na tym.
Muffi no ja fitness mam na 19 :-) ale nie wiem co nam dzisiaj wymyśli bo na poprzednich zajęciach nie byłam ze względu na przeziębienie. Kurcze Fuma ty już czas do wakacji odliczasz a ja bym chciała żeby tylko ciepełko się zrobiło:)

Aniołek , no ja odliczam do wakacji bo wtedy Mój będzie miał więcej czasu wolnego.Teraz to tak kursuje -szkoła, druga praca i w domu się pokazuje pod wieczór.

Też bym chciała ,żeby było ciepło. Wczoraj akurat była u nas po południu ładna pogoda,słoneczko. Już myślałam o wiośnie.

A dzisiaj mi się nic nie chce. Nawet przy obiedzie się nie wysiliłam bo jak byliśmy u teściowej to nam dała prowiantu na pół tygodnia. Tylko podgrzałam i jest:-)

Aniołek też mam na 19 fitness ;)

Z tymi cyklami bezowulacyjnymi to owulacje potwierdza skok temperatury (3 po sobie wyższe temperatury od najwyższej z 6 poprzedzających temperatur)

Kurcze ja czekam aż tylko zrobi się więcej niż 15 stopni :D:D:D

Ide pranie powiesić i zbierać się powoli na ćwiczenia ;]

Z tymi cyklami bezowulacyjnymi to owulacje potwierdza skok temperatury (3 po sobie wyższe temperatury od najwyższej z 6 poprzedzających temperatur)]

No więc właśnie, jak widać na moim wykresie takiego skoku nie ma.
Poza tym nie czułam owulacji jak zwykle i dlatego mniemam ,ze jej nie było.

Aniołek i Muffi- miłego ćwiczenia.

Fuma dzisiejsza temperatura wygląda obiecująco ;) 3mam kciuki ;]

hej dziewczyny
wrr dopadły i mnie wątpliwości czy ja sobie poradzę z dwójką małych dzieci :(:( no ale zostawię jeszcze ten temat do wiosny, mam nadzieję że mi się nie odmieni.
A u mnie wekend jak każdy inny dzień tygodnia , niunia cały dzień na głowie o i w kółko to samo, myślałam że niedzielę będę mieć wolniejszą" a tu mój M musiał sobie w sobotę pograć ! (nigdy nie wyrośnie chyba z tego :wściekła/y: takie duże dziecko) no i żę posiedział w sobotę to w niedziele jojczał że nie wyspany brzuch go boli i w ogóle szczególe użalał się nad sobą , wrrr jak ja tego nie lubię, odkąd jestem matką nauczyłam się nie narzekać, bo dziecko nie rozumie że mamusia czy tatuś chcą sobie film włączyć wieczorem więc ma spać, to ono jest najważniejsze a my mamy się podporządkować nie odwrotnie, i to my kobiety musimy myśleć o wszystkim, w co ubrać kiedy i jaką kaszkę podać, a spacer to teraz , potem, no jest takim samym rodzicem ja ja , trochę by sam mógł zdecydować, nie mówiąc już żeby poczytał coś o rozszerzaniu diety niuniu,
a jednak i ja ponarzekałam, a co, ale nie na Roksankę
Co do owulacji to ja narazie nic nie wiem, karmię , zawsze miałam nieregularne okresy , ciekawa jestem czy kiedyś to się zmieni.
Carla i Fuma_Foch to czekamy na 2 kreseczki ?:)

Ostatnia edycja:
Hej :) Nie wiem o co chodzi z tą temperaturą...
Wczoraj chyba się za bardzo poskarżyłam że nie czuję owulki, a rano myślałam że umrę z bólu tak mnie jajo bolało. Mąż jedzie do Pragi po kolegę, więc jak wróci będzie trzeba poprawiać wczorajsze hehe :)

ianka ehh faceci. Dziś około 5 Nela się obudziła bo się zasikała, no to kopię M. żeby ogarnął temat bo ja częściej wstaję, a on że to też moje dziecko :) No myślałam że padnę :) Odzwyczaił się od nocnego wstawania to teraz tak gada głupio. Dasz radę sobie z dwójką :)

reklama
wrr dopadły i mnie wątpliwości czy ja sobie poradzę z dwójką małych dzieci :(:( no ale zostawię jeszcze ten temat do wiosny, mam nadzieję że mi się nie odmieni.

mnie też czasami dopadają wątpliwości czy sobie poradzę, tym bardziej, że Nataniel jest bardzo absorbującym dzieckiem, ciągle na rączkach, kolankach. ale chyba za bardzo pragnę drugiego dziecka, żeby się przestraszyć tego, że sobie nie poradzę.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry