reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
diablica,tak mi przykro..mam nadzieję,ze wszystko będzie dobrze!!Trzymajcie się dzielnie i duuuużo zdrowia dla męża!!

reklama
Carla, trzymam kciuki za testowanie :)
diablica, przykro mi, oby mąż szybko wracał do zdrowia i nie załamuj się

my dziś cały dzień poza domem. Byliśmy u mojej kuzynki, która ma synka 2 miesiące starszego od Nataniela, ale się rwał, żeby dotknąć małego a skończyło się tak, że Natuś dostał boksa w oko i się poryczał ;-). Cieszę się, że się troszkę wyrwałam z domu bo siedzenie samej całe dnie nie sprzyja mojemu dobremu samopoczuciu. Człowiek dziczeje jak tak sam cały czas jest...

Diablica życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla Twojego Męża !!! 3mam kciuki!

Witam sie wieczornie i pozdrawiam wszystkie babeczki :) Diablica trzymaj sie i musi być dobrze !

Diablica - Trzymaj się tam dzielnie, i dla meża dożo zdrówka życzę, będzie dobrze....
A ja się szykuje do pracy.... buuu.... jak sobie pomyśle ile mnie dzisiaj papierów czeka przez piątkowy brak prądu to mi się odechciewa.... ale kto to zrobi jak nie ja....
Pozdrawiam i Miłego dzionka:)

A co tu taka cisz dzisiaj?????? Ja przeżyłam dzisiejszy dzień w pracy.... jeszcze tylko 4 razy wstać :-):-) ide dzisiaj w końcu na fitness - trzeba trochę kości rozruszać....

Diablica trzymaj się dzielnie i daj znać co i jak, trzymamy kciuki za zdrowie Twojego męża!
Aniołek ja mam tak samo jak sobie pomyślę ilu klientów dzwonić będzie z bezcennymi pytaniami ;) Ale spoko, jeszcze trochę i najgorszy dzień tygodnia będzie za nami i już z górki do weekendu :)
Vinga pamiętam jak mnie ciągnęło do ludzi jak Nela była mała. Człowiek potrzebuje odskoczni a takie wyjścia dobrze robią.

Cześć

Jak tam po weekendzie?
Ja dzisiaj jakoś nieszczególnie się czuję,to chyba po tym euthyroxie na tarczycę.Do tego wyraźnie mam cykl bezowulacyjny ,mam nadzieję,że mi ten wspaniały lek czegoś nie zepsuje zamiast naprawić.

Diablica -życzę szybkiego powrotu do zdrowia Twojemu Mężowi,będę trzymała kciuki, żeby szybko wyzdrowiał i wrócił do domu.

Dziewczynki, policzyłam ile jeszcze dni do wakacji-139.
A do majowego weekendu 78. Dobrze ,ze chociaz wiosna już niedaleko.

Ostatnia edycja:
reklama
Fuma Foch po weekendzie zawsze ciężko :) Szybciej to święta wielkanocne, za 1,5 miesiąca. Skąd wiesz że masz bezowulacyjny cykl? Ja jeszcze 3 miesiące temu dokładnie wiedziałam kiedy mam owulację, czułam ból, a teraz cykle mi się wydłużyły nie nie czuję tego bólu. A Ty masz lek na obniżenie tsh czy jak?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry