reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam,miałam już nie zaglądać dzisiaj ale ciekawość wzieła górę:-)
samosia87-czytalam o tym ale szczerze to nie spodziewałam się aż takiego wysypu włosów:dry:tak moja córa Zosia i dziękuję ,mnie też się to imię baaardzo podoba:-DMój mąż na szczęście wcale nie pije...no ostatnio na kawalerskim i weselu, ale to raz w roku jest okazja więc się nie czepiam:tak:
AnilekBB-jak teraz tak reagujesz na komedie romantyczne to po ciązy i porodzie bedzie gorzej ja to wyje nawet na spotach reklamowych o pomoc dla dzieci:sorry2:
Gońcie mężów niech dbają o "żołnierzyki":-p
Witam nowe Dziewczyny
Pozdrawiam i jeszcze raz Wesołych:-D

jak u Was dziewczyny?ja jestem taka najedzona,ze z telefonu pisze bo do komputera mi sie nie chce podejsc:) czyli udane Swieta :] poza tym u mnie w miescie dzis 11 stopni..wiosna!

U nas też +10 masakra!!! Dzieki dziewczyny za odp!

krowkabordo, nie mamy konfliktu, to bardziej skompikowane, zna się na tym 4 lekarzy w Polsce, a te badania robią hematolodzy - immunolodzy. Tak na prawdę większość poronień to genetyka (wady zarodka), a obumarcia ciąży to immunologia ale u nas to nie zanana dziedzina, lekarze zamiat szukać przyczyny, radzą starać się do skutku..., zresztą nie znają się na tym.

asia-współczuję:-(. Trzeba być pełnym nadziei, że się uda! Bo się uda, nie?:-)
Samosia- ja się najadłam, pospałam, najadłam i znów mogę iść spać:-D:-p

reklama
krowkabordo, no na pewno bedzie. Jako posiadaczka chorej tarczycy odpowiem, to jeden z najważniejszych narządów, przy niedoczynności tarczycy nie ma praktycznie możliwości zaciążyć bo nie ma owulacji. Kobiety z chorą tarczycą ronią 3 razy częściej niż zdrowe, no a chora tarczyca w ciaży jak najbardziej może zaszkodzić dziecku bo w pierwszym trymestrze dziecko korzysta z naszej tarczycy.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry