reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Vegas Ianka - ja pewnie kupię Oliatum do kąpieli i może krem z tej serii , do buzi Nivea na każdą pogodę , do tego sudocrem i to chyba tyle na początek ? też nie pamiętam czy np jakiś szampon cza ? bo oliwki nie używałam w ogóle .

Ianka - no my to se razem poleżeć możne na tych kanarach a reszta na chodzie to będzie donosić :-D

reklama
Amelia ooo tak jestem za tym wylegiwaniem jak najbardziej ! Miałam taki sam zestaw pielęgnacyjny i jeszczę oliwkę, i nie pamiętam co więcej, muszę poszukać tej kartki bo 2 dni i lecimy a miałam tam fajnie wszystko rozpisane

No ja pamiętam, że miałam oliwkę dla Martynki, ona uwielbiała masaże po kąpieli, typowa kobietka:-p I teraz też będę miała oliwkę. Tego do kąpieli nie stosowałam o czym piszecie. Jak nie ma potrzeby to po co to stosować?;-) Reszty kosmetyków nie pamiętam, Boziu jaka skleroza, ale co się dziwić, to 4.5 roku temu było:-p:-p Najlepiej kupić jakąś serię z danej firmy. Z Ziajki mam ulotkę, muszę poczytać co to tam mają w zestawie.

Vegas ja mam kosmetyki z Hippa, bardzo sobie je chwalę :) bez różnych chemicznych świństw. w ogóle polecam blog Sroki, ona analizuje skład kosmetyków dla dzieci, warto poczytać co jakie "kwiatki" ma w składzie ;) Sroka o....: analiza

ehhh zmęczona kolejnym dniem :( kiedy ja się wyśpię :(:(

Vinga ale fajny ten blog już się zagłębiam, a Ty dziewczyno do spania raz dwa!

Vegas - no ja używałam olatium bo nie bardzo chciałam wcierać oliwkę , ogólnie nie lubię oliwki ( czasem dodawałam parę kropek do kąpieli oliwkę hipp) sama się nią teraz smaruję rano ale tylko na mokro tak na sucho to nie da rady , no a później to już musiałam bo ma azs , zresztą do tej pory stosuje emolienty . Teraz używamy rożnie szampon Jonson w piance i żel do kąpieli z baby dream rosmana + specyfiki na azs + krem bambino i ten z nivea , jakiś filter na lato dokopię i tyle .

Ianka - to już spakowana pewnie ?

Vinga- no właśnie , do spania ! ;)

HELOŁ Lasencje !!!

Aniołek o nie! Nie możesz dziś urodzić! Zostały Ci 2,5h ;) A do terminu tylko tydzień WOW !!!

Samosia ale u mnie nic ciekawego się nie dzieje :(

Wasila hehe no parkingi w biedronkach nie należą do największych :p STO LAT DLA MALUTKIEJ KORNELKI OD SUPER CIOTEK :*:*:*

Kurczak stanowczo domagamy się Karolkowych fotek !!!

Ianka cieszę się, że się dobrze czujesz ;) Pewnie już się nie możesz doczekać wylotu… ;)

A jutro już piątunio ;] Juhuuuuuuu

Amelia a co stosujesz na azs? mi znajoma poleciła serię topialyse z SVR i powiem ci, że ratuje nam doope od 2 miesięcy, bo Nataniel ma wieeelkie azs. przedtem był jedną wielką raną, teraz tylko czasem mu coś wyskoczy, jak zapomnę go posmarować (a smarujemy się ze 2 razy dziennie). dzięki temu unikamy znienawidzonych sterydów.

ah niestety spać iść nie mogę, czekam na męża... ;)

Witam. Jeszcze raż dziękuje za piękne życzenia urodzinowe dla córki. Śnił mi się dziś poród, ale nie mój.
Aniołek
to chyba jakiś zwiastun:-)

Vegas- ja do dziś stosuję kosmetyki Nivea Baby zamiennie z Babydream. Oliwki nigdy nie używałam, dla mnie wolę balsamy dla dzieci a na początek dla Oli też myślałam o Oilatum albi Hipp.

Ianka- to Ty już można powiedzieć jedną nogą w Pl:-) Ja tez skróciłam spacery, najczęściej wychodzimy do piaskownicy pod blokiem;) Ja stawiam na Kubusia, Hubert tez ładnie, tak ma mieć na imię mój przyszły siostrzeniec.

Gabryśka- imprezę urodzinową przyspieszyliśmy, bo nie wszytskim pasował ten weekend. A dla mnie im szybciej tym lepiej. Tydzień później w zaawansowanej ciąży jest odczuwalny. Zółty samochód? Hehehe.

Vinga- gorzej po ciąży? No fakt, jak wróciłam do pracy to już nie byłam taka "biegła" ale szybko wróciłam do formy. A teraz rok w domu może mi tylko pogłębić problemy z pamięcią:-) Twój mąż też późno wraca.

Carla- zrymowało Ci się pięknie:)aerobik o tej porze:szok:ja zazwyczaj juz zasypiam na siedząco. Ale wstaję o 6, więc to pewnie dlatego.

Kurczak- pamiętam jak na początku też mnie cyce eksplodowały. Trochę obawiam się początków karmienia

Muffi- umówiona do dentysty?

Kończe, bo przybiegła Nelka z książeczką i krzyczy : Mamo citaj!!!!!:)

Ostatnia edycja:
reklama
Vinga - Dorcia mi kiedyś poleciła Mediderm Farmina Sp. z o.o. i tej serii używam . Jakiegoś szału wielkiego nie robi , mogę powiedzieć że jest ciut lepszy niż emolium czy te inne drogeryjne kremy a 3 razy tańszy :) . Mamy też steryd oczywiście ale jego staram się używać tylko w skrajnych przypadkach i maści witaminowe robione . Na pewno skóra jest w lepszym stanie niż kiedyś.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry