Witam. Jeszcze raż dziękuje za piękne życzenia urodzinowe dla córki. Śnił mi się dziś poród, ale nie mój.
Aniołek to chyba jakiś zwiastun:-)
Vegas- ja do dziś stosuję kosmetyki Nivea Baby zamiennie z Babydream. Oliwki nigdy nie używałam, dla mnie wolę balsamy dla dzieci a na początek dla Oli też myślałam o Oilatum albi Hipp.
Ianka- to Ty już można powiedzieć jedną nogą w Pl:-) Ja tez skróciłam spacery, najczęściej wychodzimy do piaskownicy pod blokiem
Ja stawiam na Kubusia, Hubert tez ładnie, tak ma mieć na imię mój przyszły siostrzeniec.
Gabryśka- imprezę urodzinową przyspieszyliśmy, bo nie wszytskim pasował ten weekend. A dla mnie im szybciej tym lepiej. Tydzień później w zaawansowanej ciąży jest odczuwalny. Zółty samochód? Hehehe.
Vinga- gorzej po ciąży? No fakt, jak wróciłam do pracy to już nie byłam taka "biegła" ale szybko wróciłam do formy. A teraz rok w domu może mi tylko pogłębić problemy z pamięcią:-) Twój mąż też późno wraca.
Carla- zrymowało Ci się pięknie
aerobik o tej porze
ja zazwyczaj juz zasypiam na siedząco. Ale wstaję o 6, więc to pewnie dlatego.
Kurczak- pamiętam jak na początku też mnie cyce eksplodowały. Trochę obawiam się początków karmienia
Muffi- umówiona do dentysty?
Kończe, bo przybiegła Nelka z książeczką i krzyczy : Mamo citaj!!!!!