reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Vegas Ianka - ja pewnie kupię Oliatum do kąpieli i może krem z tej serii , do buzi Nivea na każdą pogodę , do tego sudocrem i to chyba tyle na początek ? też nie pamiętam czy np jakiś szampon cza ? bo oliwki nie używałam w ogóle .

Ianka - no my to se razem poleżeć możne na tych kanarach a reszta na chodzie to będzie donosić :-D

reklama
Amelia ooo tak jestem za tym wylegiwaniem jak najbardziej ! Miałam taki sam zestaw pielęgnacyjny i jeszczę oliwkę, i nie pamiętam co więcej, muszę poszukać tej kartki bo 2 dni i lecimy a miałam tam fajnie wszystko rozpisane

No ja pamiętam, że miałam oliwkę dla Martynki, ona uwielbiała masaże po kąpieli, typowa kobietka:-p I teraz też będę miała oliwkę. Tego do kąpieli nie stosowałam o czym piszecie. Jak nie ma potrzeby to po co to stosować?;-) Reszty kosmetyków nie pamiętam, Boziu jaka skleroza, ale co się dziwić, to 4.5 roku temu było:-p:-p Najlepiej kupić jakąś serię z danej firmy. Z Ziajki mam ulotkę, muszę poczytać co to tam mają w zestawie.

Vegas ja mam kosmetyki z Hippa, bardzo sobie je chwalę :) bez różnych chemicznych świństw. w ogóle polecam blog Sroki, ona analizuje skład kosmetyków dla dzieci, warto poczytać co jakie "kwiatki" ma w składzie ;) Sroka o....: analiza

ehhh zmęczona kolejnym dniem :( kiedy ja się wyśpię :(:(

Vinga ale fajny ten blog już się zagłębiam, a Ty dziewczyno do spania raz dwa!

Vegas - no ja używałam olatium bo nie bardzo chciałam wcierać oliwkę , ogólnie nie lubię oliwki ( czasem dodawałam parę kropek do kąpieli oliwkę hipp) sama się nią teraz smaruję rano ale tylko na mokro tak na sucho to nie da rady , no a później to już musiałam bo ma azs , zresztą do tej pory stosuje emolienty . Teraz używamy rożnie szampon Jonson w piance i żel do kąpieli z baby dream rosmana + specyfiki na azs + krem bambino i ten z nivea , jakiś filter na lato dokopię i tyle .

Ianka - to już spakowana pewnie ?

Vinga- no właśnie , do spania ! ;)

HELOŁ Lasencje !!!

Aniołek o nie! Nie możesz dziś urodzić! Zostały Ci 2,5h ;) A do terminu tylko tydzień WOW !!!

Samosia ale u mnie nic ciekawego się nie dzieje :(

Wasila hehe no parkingi w biedronkach nie należą do największych :p STO LAT DLA MALUTKIEJ KORNELKI OD SUPER CIOTEK :*:*:*

Kurczak stanowczo domagamy się Karolkowych fotek !!!

Ianka cieszę się, że się dobrze czujesz ;) Pewnie już się nie możesz doczekać wylotu… ;)

A jutro już piątunio ;] Juhuuuuuuu

Amelia a co stosujesz na azs? mi znajoma poleciła serię topialyse z SVR i powiem ci, że ratuje nam doope od 2 miesięcy, bo Nataniel ma wieeelkie azs. przedtem był jedną wielką raną, teraz tylko czasem mu coś wyskoczy, jak zapomnę go posmarować (a smarujemy się ze 2 razy dziennie). dzięki temu unikamy znienawidzonych sterydów.

ah niestety spać iść nie mogę, czekam na męża... ;)

Witam. Jeszcze raż dziękuje za piękne życzenia urodzinowe dla córki. Śnił mi się dziś poród, ale nie mój.
Aniołek
to chyba jakiś zwiastun:-)

Vegas- ja do dziś stosuję kosmetyki Nivea Baby zamiennie z Babydream. Oliwki nigdy nie używałam, dla mnie wolę balsamy dla dzieci a na początek dla Oli też myślałam o Oilatum albi Hipp.

Ianka- to Ty już można powiedzieć jedną nogą w Pl:-) Ja tez skróciłam spacery, najczęściej wychodzimy do piaskownicy pod blokiem;) Ja stawiam na Kubusia, Hubert tez ładnie, tak ma mieć na imię mój przyszły siostrzeniec.

Gabryśka- imprezę urodzinową przyspieszyliśmy, bo nie wszytskim pasował ten weekend. A dla mnie im szybciej tym lepiej. Tydzień później w zaawansowanej ciąży jest odczuwalny. Zółty samochód? Hehehe.

Vinga- gorzej po ciąży? No fakt, jak wróciłam do pracy to już nie byłam taka "biegła" ale szybko wróciłam do formy. A teraz rok w domu może mi tylko pogłębić problemy z pamięcią:-) Twój mąż też późno wraca.

Carla- zrymowało Ci się pięknie:)aerobik o tej porze:szok:ja zazwyczaj juz zasypiam na siedząco. Ale wstaję o 6, więc to pewnie dlatego.

Kurczak- pamiętam jak na początku też mnie cyce eksplodowały. Trochę obawiam się początków karmienia

Muffi- umówiona do dentysty?

Kończe, bo przybiegła Nelka z książeczką i krzyczy : Mamo citaj!!!!!:)

Ostatnia edycja:
reklama
Vinga - Dorcia mi kiedyś poleciła Mediderm Farmina Sp. z o.o. i tej serii używam . Jakiegoś szału wielkiego nie robi , mogę powiedzieć że jest ciut lepszy niż emolium czy te inne drogeryjne kremy a 3 razy tańszy :) . Mamy też steryd oczywiście ale jego staram się używać tylko w skrajnych przypadkach i maści witaminowe robione . Na pewno skóra jest w lepszym stanie niż kiedyś.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry