reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aniołek wiesz kochanieńka ...organizm sam sobie znajdzie siły na poród...dlatego teraz je oszczędza i czujesz się ...lekko kijowo !!!
Pamiętam jak moja psiapsiółka dzwoniła z Fr że taka słaba...nijaka...na nic nie ma siły i ochoty...a kilka dni później pobolewał ją brzuś i na drugi dzień expressowo przyszło na świat jej trzecie dziecko !!! Tobie również życzę takiego porodu !!!

reklama
Aniołek - mnie też przeraża Twój suwak :-D, ja też myślę że już niedługo i dlatego się tak czujesz .

Hej Kobietki;-) U mojej córy koleżanka, więc wesoło w domciu od rana:-p
Czujemy się z Zośką dobrze i oby tak zostało:-p

ANIOŁEK i mnie, i mnie! Przeraża Twój suwak:-D Relaksuj się ile wlezie:tak: Ej no, ja obstawiałam ten tydz., nie rób mi przykrości:-p:-p:-p

WASILA wszystkiego najpiękniejszego dla Twojej Dwulatki!!:-) Moc buziaków, dużo zdrówka i spełnienia dziecięcych marzeń!!:-):-)

hej hej :)

Wasila wszystkiego naj naj dla Kornelki ;** :)
Aniołku chyba każdą przeraża twój suwak ;) ale ten czas zleciał, mój Gabi niedługo 3 miesiące skończy, ty lada moment urodzisz... ehhh ;-)

Ada dobrze :)

Vinga no moi goście też niby Dzidziusia oglądać ale też bez jakiegokolwiek upominku ;]
Vinga a może jakieś ładowanie akumulatorów by Ci się przydało ?

Widzę, że temat takich odwiedzinek pojawia się wszędzie :( masakra ale ja do nikogo świeżo po porodzie nie jeżdżę i wizyta trwa króciutko.

Muffi :*

Wasila wszystkiego dobrego dla Córuchny :]

Anioł Ty symulancie szyjkowy Ty :D dasz radę, już bliziutko !!!

Kornelia dziękuje kochanym cioteczkom za życzenia :*:*:*

Aniołek- jedno jest pewne- koniec Twojej ciąży jest już bliski:) Też byłam bez mocy kilka przed porodem a potem powera dostałam:) Natura wie co robi. Jak Ty urodzisz to ja się spakuję do szpitala- tak sobie obiecuję:) Ja obstawiam, że urodzisz w pierwszy weekend kwietnia:-)

Dorcia- kolejki... jak zwykle. Ale jak Cie przebadają gruntownie to będziesz jak nówka sztuka;)

Samosia- sprzątanie poczeka, odpoczywaj i relaksuj się wolnymi dniami:)

Miałam Wam cos pisać jeszcze, ale mam taką sklerozę!!! Dziś na parkingu pod Bierdronka zapomniałam gdzie zaparkowałam:szok:Ja rozumiem, gdyby to była jakaś mega wielka galeria z kilkupoziomowym parkingiem....Mam nadzieje, że po ciąży moje szare komórki znowu bedą pracować jak należy:-)

WASILA hehehe dobra jesteś z tą sklerozą:-D Moja mama też kiedyś tak szukała auta a potem się skapła, że na nogach przecież szła do sklepu:-p Ale u niej to tak rzadkie zjawisko /chodzenie na nogach/, że potem miała jak miała:-)
Ja mam sklerozę i bez ciąży:-p
Co do siłek to z Młodą w ciąży na koniec miałam mega powera, chodziłam i patrzałam co by posprzątać, co by porobić, nosiło mnie strasznie:-p Ale teraz przypuszczam będzie inaczej. Ta ciąża od początku jest inna;-)

Wasila mi po ciąży skleroza tylko się pogłębia :p
Kurczak ano jakieś naładowanie akumulatorów na pewno by się przydało. np dłuższy sen... dziś nie śpię od 5 rano... a spać poszłam po 12, więc tylko 5 godzin pospałam...

Kurczak - jak tam Karolek się ma ?

Wasila - hehe no dobrze że to mały parking , ja zawsze zapominam i szukam jak głupia późnej…: / , dobrze że mam relingi to mi trochę ułatwia :)

Vegas - dobrze że sobie przypomniała że na nogach przyszła . ja to bym pewnie na policje dzwoniła że mi auto ukradli ;)

Dorcia, Ianka - i jak tam u Was ?

reklama
AMELIA hehe, no, ale by było jakby policję wezwała:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry