reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aniołek wiesz kochanieńka ...organizm sam sobie znajdzie siły na poród...dlatego teraz je oszczędza i czujesz się ...lekko kijowo !!!
Pamiętam jak moja psiapsiółka dzwoniła z Fr że taka słaba...nijaka...na nic nie ma siły i ochoty...a kilka dni później pobolewał ją brzuś i na drugi dzień expressowo przyszło na świat jej trzecie dziecko !!! Tobie również życzę takiego porodu !!!

reklama
Aniołek - mnie też przeraża Twój suwak :-D, ja też myślę że już niedługo i dlatego się tak czujesz .

Hej Kobietki;-) U mojej córy koleżanka, więc wesoło w domciu od rana:-p
Czujemy się z Zośką dobrze i oby tak zostało:-p

ANIOŁEK i mnie, i mnie! Przeraża Twój suwak:-D Relaksuj się ile wlezie:tak: Ej no, ja obstawiałam ten tydz., nie rób mi przykrości:-p:-p:-p

WASILA wszystkiego najpiękniejszego dla Twojej Dwulatki!!:-) Moc buziaków, dużo zdrówka i spełnienia dziecięcych marzeń!!:-):-)

hej hej :)

Wasila wszystkiego naj naj dla Kornelki ;** :)
Aniołku chyba każdą przeraża twój suwak ;) ale ten czas zleciał, mój Gabi niedługo 3 miesiące skończy, ty lada moment urodzisz... ehhh ;-)

Ada dobrze :)

Vinga no moi goście też niby Dzidziusia oglądać ale też bez jakiegokolwiek upominku ;]
Vinga a może jakieś ładowanie akumulatorów by Ci się przydało ?

Widzę, że temat takich odwiedzinek pojawia się wszędzie :( masakra ale ja do nikogo świeżo po porodzie nie jeżdżę i wizyta trwa króciutko.

Muffi :*

Wasila wszystkiego dobrego dla Córuchny :]

Anioł Ty symulancie szyjkowy Ty :D dasz radę, już bliziutko !!!

Kornelia dziękuje kochanym cioteczkom za życzenia :*:*:*

Aniołek- jedno jest pewne- koniec Twojej ciąży jest już bliski:) Też byłam bez mocy kilka przed porodem a potem powera dostałam:) Natura wie co robi. Jak Ty urodzisz to ja się spakuję do szpitala- tak sobie obiecuję:) Ja obstawiam, że urodzisz w pierwszy weekend kwietnia:-)

Dorcia- kolejki... jak zwykle. Ale jak Cie przebadają gruntownie to będziesz jak nówka sztuka;)

Samosia- sprzątanie poczeka, odpoczywaj i relaksuj się wolnymi dniami:)

Miałam Wam cos pisać jeszcze, ale mam taką sklerozę!!! Dziś na parkingu pod Bierdronka zapomniałam gdzie zaparkowałam:szok:Ja rozumiem, gdyby to była jakaś mega wielka galeria z kilkupoziomowym parkingiem....Mam nadzieje, że po ciąży moje szare komórki znowu bedą pracować jak należy:-)

WASILA hehehe dobra jesteś z tą sklerozą:-D Moja mama też kiedyś tak szukała auta a potem się skapła, że na nogach przecież szła do sklepu:-p Ale u niej to tak rzadkie zjawisko /chodzenie na nogach/, że potem miała jak miała:-)
Ja mam sklerozę i bez ciąży:-p
Co do siłek to z Młodą w ciąży na koniec miałam mega powera, chodziłam i patrzałam co by posprzątać, co by porobić, nosiło mnie strasznie:-p Ale teraz przypuszczam będzie inaczej. Ta ciąża od początku jest inna;-)

Wasila mi po ciąży skleroza tylko się pogłębia :p
Kurczak ano jakieś naładowanie akumulatorów na pewno by się przydało. np dłuższy sen... dziś nie śpię od 5 rano... a spać poszłam po 12, więc tylko 5 godzin pospałam...

Kurczak - jak tam Karolek się ma ?

Wasila - hehe no dobrze że to mały parking , ja zawsze zapominam i szukam jak głupia późnej…: / , dobrze że mam relingi to mi trochę ułatwia :)

Vegas - dobrze że sobie przypomniała że na nogach przyszła . ja to bym pewnie na policje dzwoniła że mi auto ukradli ;)

Dorcia, Ianka - i jak tam u Was ?

reklama
AMELIA hehe, no, ale by było jakby policję wezwała:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry