reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ianka Jakub i Filip...dla mnie nr 1 !!!

Wasila
a poproszę o taniec...ale dopiero wtedy jak okaże się że Oleńka się odwróciła pod wpływem naszych tańców !!!
Jejuś już za chwilkę dwa latka !!! U
CAŁUJ MOOOCNO URODZINKOWO KORNELKĘ OD BB CIOTKI !!!

Amelia to jak jedziemy na te Kanary...mnie po tej ostatniej migrenie już nic nie zaskoczy ... żaden ból !!! Mam skierowanie do neurologa i na tomograf czy rezonans ( nie pamiętam) ale znowu terminy maskara !!! Wolę teraz porobić badania bo kiedy będę mieć zielone światełko chciałabym być spokojna że zrobiłam wszystko co w mojej mocy !!!

Vegas dobrze piszesz...Amelia pokaż brzuś !!! Fajnie że udało się z przedszkolakiem !!! Buziak dla Martynki !!!

Ada uważam tak samo jak Wasila ... nie rozumiem Twojego postępowania w stosunku do Nas.

reklama
Ianka - a mnie się Kubuś podoba i już :-) , jak słyszę Dawid i Oskar to mnie trzepie :-) ale to długa historia i dobrze uzasadniona;-) . Z tych co wymieniłaś to Szymon najbardziej mi się podoba.

Wasila - tylko 6 tygodni !!!

Vegas - wstydzę się ;-)

Dorcia - jak urodzę możemy jechać :-). A to nie zrobili na miejscu ? chamy !!! , mi porobili wszystko ale ja nie wiedziałam że to jest migrena , właściwie to oni też nie , tak mnie łeb bolał że mogłam tylko leżeć na płasko , jak tylko się podniosłam to ból nie z tej ziemi , i wymioty , nawet sprawdzali czy w ciąży nie jestem i punkcje robili .

Hej laseczki !!!

Przeczytałam wszystko, ale odpisać już nie mam siły. Przepraszam :* :( Nadrobię wkrótce obiecuję! :D

Ianka mi się podoba Filip !! ;]

hej, ja sie tu chyba od kwietnia 2013 wypowiadam. Fakt ze z przerwami. Nie liczylam na to ze ktoras bedzie mnie pamietac jednak przez caly czas Wam kibicowalam.
Od 8 lat jestem w zwiazku, 4 lata zareczona. Od tamtego roku co chwile przekladalismy starania. Ale teraz musi byc dobrze.

Ostatnia edycja:
Od 2 lat pracuje jako sprzedawca. Teraz sklep w ktorym pracuje idzie do likwidacji. W tamtym roku mielismy wziac slub ale zabraklo nam pieniedzy. W tym roku wezmiemy slub, skromny bo skromny ale nie pieniadze sie licza. P pracuje w 2 pracach: w UM i na warsztacie samochodowym.
Troche chaotycznie napisalam, ale ciezko mi sie pisze z telefonu.

Ostatnia edycja:
Wasila - Wszystkiego najlepszego dla Kornelki :) Buziaczki :)

Moja teściowa też dzisiaj ma urodziny :) więc Julka niech nie wychodzi do jutra :) chce żeby miała inną date urodzenia :-):-)

Wybaczcie, że tylko tyle, ale jakoś mocy mi brakuje...

Miłego dnia życzę, bo pogoda cudna :)

Wasila-wszystkiego najlepszego dla Kornelki!!Ucałuj ją od każdej ciotki z osobna :) 2 latka to taki fajny wiek :)
Ianka- Mi sie podoba w kolejnosci : Filip,Szymon,Kubuś :) i tak jak faktycznie Kubusiow i Filipow jest sporo to rzadko slysze zeby ktos wolal malego Szymona ;D
Muffi-dzis sie mobilizujesz i streszczasz nam caly swoj tydzien ;D
Dorcia,Amelia-zabieram sie z Wami ok?;) A co do tych terminow to az sie w czlowieku gotuje :wściekła/y: tez sie dziwie,ze Ci na miejscu tych badań nie zrobili..
Aniolek-hehe no to by tesciowa miala prezent ;D
Ja dzis i jutro mam wolne.Mąż tez mial sobie zrobic 2 dni wolnego ale sie nie wyrabiaja z projektem i siedze sama w domu..aż chyba posprzatam z tych nudów ;D

Aniołek hahahaha ale by teściówka jak paw chodziła gdyby Juleńka urodziła się tego samego dnia :-D Więc ciiii...nie mówmy głośno !!! Jestem pewna że w tym tygodniu Malutka zostanie w brzusiu...obstawiam że "wyjdzie" po niedzieli !!!
Kiedy masz ktg ? Czy już nie masz ?
I baaardzo Cię proszę kochana !!! Daj nam znać jak tylko "coś" zacznie się dziać !!! Będziemy zaciskać kciuki !!!

Amelia "na miejscu" to mi nawet badań krwi nie zrobili...nic !!! Aaaa przepraszam...ciśnienie zbadali !!!

Wasila - WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA KORNELKI :)

Aniołek -
coś z sił nam opadasz , trzymaj się !

Samosia - pakuj się :-). U małej w żłobku jest 3 Szymonków :)

Dorcia - żenada , ciśnienie to se można w domu zmierzyć samemu …..

reklama
Hehe Dorcia - no wlasnie dlatego niech sie dzisiaj Mała nie pcha na świat :) Też mi sie wydaje, że do końca tygodnia nic się nie ruszy...
Wizyte u położnej a co za tym idzie i KTG mam w poniedziałek wieczorkiem...

Amelia - ostatnimi dniami jakaś taka słaba jestem i energii brak, że ja się zastanawiam skąd ja zaczerpnę siły na poród hehehe

mój suwaczek mnie przeraża....

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry