reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mnie za to głowa boli:baffled: Kiedy tak zmienia się pogoda to ciśnienie skacze i odbija się to na mojej nieszczęsnej łepetynce. Nawet długi spacer z psem nie pomógł na ten ból:blink:

Czesc

Jestem na chwilke,ale nie wiem na jak dlugo.Mialam miec ten tydzien luzniejszy ale to sie jeszcze okaze.Na grupie Wam napisze o co chodzi bo to ma zwiazek z moja bratowa a nie wiem czy ona by chciala,zeby upublicznaic jej sprawy.

CARLA-spoznione ale serdeczne,zyczenia z okazji urodzin. Zdrowia,szczescia,pociechy z dzieci i meza oraz spelnienia marzen.

Tez jakas taka senna jestem.Ale u nas wreszcie przestalo padac to moze bedzie lepiej.

Amelia...nie ma wyniku...siedzę jak na szpilach !!! Będę dzwonić po 21 jeśli nie będzie wyniku...ale czy to coś da ???
Ależ te dni teraz są smętne i śpiące...szok !!!

Fuma ...senność powiadasz .... hmmm...a może mały cosiek kryje się za tą sennością !!??

Vinga mocy Ci życzę ...Powera babo !!!

Heloł :D

Carla spóźnione sto lat :* Wszystkiego co najlepsze… ;))

Gabryska hahaha ;) Dziękuję Kochana :*

Vegas po pierwsze się boję, po 2 muszę iść do ortodonty zaplanować leczenie, żeby jakoś poprzesuwać zęby, żeby dziury nie było… ehhh jak ja nienawidzę tego tematu ;/

Wasila jak imprezka?

Dorcia jak rozmowa?? A betka napewno będzie = 0 !!!

Carla może pójdziemy razem :D Bedziesz mnie trzymać "za rączkę" ;]

Pogoda u nas też dramatyczna… :(

Dorcia &&&& za betkę!!!!

u nas też paskudna pogoda od wczoraj :(

macie może jakiś pomysł na 50 urodziny? mój tatulek za miesiąc obchodzi, a chciałabym dać mu coś niebanalnego ;) niekoniecznie drogiego, może coś śmiesznego...
wymyśliłam że od dzieciaków dostanie foto-kubek z ich fotką (coby nie zapomniał jak wnuki wyglądają hehe)

Mam wynik bety...ryczeć mi się chce....z 6 poszło na 9 !!! Kur** no...dlaczego mnie ta beta tak w h*** robi ???

Vinga fajnym prezentem może być torcik "cyce" ...albo kufel pięćdziesięciolatka ... takie śmieszne drobiazgi. Wpisz w gogle prezent na pięćdziesiątkę ... fajne pomysły wyskoczą :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry