reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Najbardziej podoba mi się 3 i 4 ;)

1, 5 i 6 - nie lubię koronki, przy tym, że cała jest z koronki to może przytłaczać

2 - ładna, ale na codzień - mało elegancka

3 - ładna, fajny tył i bardzo elegancka, ładny dekold

4 - ładna, kobiecy kolor, fajne wycięcie z tyłu

Ja wzięłabym chyba nr 3 ;)

Muffi ...betka równa "0" nie 100 ... przejęzyczenie !!! :-p

Amelia wszystkie super...mnie się podobają koronki ...może dlatego że sama nie noszę ??? Ale jestem za 1 i 3

Vinga kciuki zaciśnięte ...jakżeby inaczej !!! Jestem z Tobą jutro...całą sobą !!!

Ostatnia edycja:
Amelia ja mojej nie podaje tranu, zapominam cały czas kupić, a teraz to pewnie też już poczekam na jesień. Pytałaś lekarza od czego może twardnieć brzuch i czy to już normalne? bo kurde coraz częściej i mnie "spina" a wizyta dopiero 9 kwietnia :( Wszystkie sukienki się nadają na wesele (kiedy masz?) ja zgodzę się z 100% z Muffi , 3 i 4 ale dla mnie naj naj jest ta czarna 3 śliczna.
Wasila ładna waga niuni, a jeszcze ma czas żeby się obkręcić, ma jeszcze trochę miejsca więc szaleje. A niuni zapodam jutro tańce z linku Dorci i będziemy szaleć we dwie.
Dorcia heheh ale tanecznicy, moja tańczyła koło roczku jak na tym drugim filmiku, ale ten z pierwszego to wyższa szkoła jazdy.
Gabryska no przechlapane by było mieć takich sąsiadów, trzymam kciukasy żebyście jednak wywalczyli swoje!
Vinga aaa bo jutro ściaganie gipsu!! &&&&&&&&&&&&

Dorcia no oczywiście, że 0000000000000000 !!!! Przepraszam :*

Vinga 3mam kciuki za Was !!!

Vinga - &&&&&&& zaciśnięte :)
Kurfffa z 3 - ki nie ma 38 już :wściekła/y: , obawiam się że w 36 się nie wbiję , cały czas mi 1 - ka po głowie chodzi

Ianka - właściwie to mówiła że pewnie od dźwigania dziecka i jak to ujęła : zbyt energicznego trybu życia , biorę magnez 3 x 1 , muszę nospę zakupić bo mi się skończyła a ledwo człapię dziś . Wiesz normalnie bym Ci powiedziała żebyś się oszczędzała ale wiem że się nie da !! Wesele w kwietniu mam

Muffi - ja w sumie nie wiem czy lubię koronki na sobie , ale liczę że mi tłuszcz zamaskuję :-)

Amelia pierwsza też ładna, oceniając brałam pod uwagę w czym ja bym się najlepiej czuła, o i 3 mi się bardzo podoba, lubię taki krój, dłuższy rękawek (bo nie znoszę moich ramion- zresztą jakby reszta była lepsza :-)) a zawsze możesz zamówić 1 i chyba jest czas na ewentualny zwrot nawet jeśli to jest przez internet

no właśnie chciałam zamówić obie i zobaczyć jak leżą ale ta 3- ka jest tylko 36 albo różowa : / więc wzięłam jedynkę , najwyżej zwrócę .

reklama
Amelia- już po castingu, ale i ja się wypowiem. Dla mnie najładniejsza 1. A teraz dostaniesz kopa w d...... Mówisz, że tyłek tłusty a zamawiasz 36/38:szok:Nie wpędzaj mnie w kompleksy:-) Ja o takich rozmiarach to sobie pomarzyć mogę....

Vinga- kciuki zaciśnięte.

Vegas
- dzięki, to mozę jeszcze mam szanse na poród sn:)

Miałam zamówić tort dla Kornelii na urodziny, ale moja tesciowa tak mi wjechała na ambicję : "To sama nie umiesz?". Zrobiłam na roczek sama, ale zapomniała chyba. W sobotę będę działać;) Motywem będzie myszka Minnie a ja beztalencie totalne. Chyba Vingę powinnam poprosić o pomoc;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry