Carla - wózek jest super , gondolka duża a co do spacerówki to mogłaby być ciut głębsza , jak we wszystkich kubełkach ma się wrażenie że dziecko zwisa , my rzadko jeździliśmy całkowicie w pionie , teraz pewnie nie byłoby problemu bo oparłaby sobie nóżki o podnóżek, lekki , zwrotny ale tak naprawdę to jak tylko kupiłam parasolkę to tamten poszedł w odstawkę , nie ma to jak mały lekki wózek, który nie zajmuje całego bagażnika . Ja polowałam na używkę ale tak wybrzydzałam , że kolor nie ten itp że musiałam kupić nowy ale spokojnie go sprzedam za min połowę ceny więc nie żałuję .
Dorcia - no ja też mam nadzieję że 0 będzie &&&&&&&&&&&. Dziś już trochę skubnęła, może to przez gardło , co prawda jeszcze kaszle ale nie aż tak . Mam tą luteinę i zwiększony magnez .
Muffi - taki kraj : / podejrzewam że większość społeczeństwa ma dokładnie tak samo , szkoda, jakby chociaż płacili dobrze to by się człowiekowi chciało . He He dzięki , nie będę się napinać
Aniołek - no domek jak marzenie
Wasila - powodzenia na wizycie , na pewno jest dobrze , nie wkręcaj sobie hmm ?
Vinga- no to fajnie że mu się podoba
ja po połówkowym , wszystko ok 400 g ważymy siusiak jest
Dorcia - no ja też mam nadzieję że 0 będzie &&&&&&&&&&&. Dziś już trochę skubnęła, może to przez gardło , co prawda jeszcze kaszle ale nie aż tak . Mam tą luteinę i zwiększony magnez .
Muffi - taki kraj : / podejrzewam że większość społeczeństwa ma dokładnie tak samo , szkoda, jakby chociaż płacili dobrze to by się człowiekowi chciało . He He dzięki , nie będę się napinać
Aniołek - no domek jak marzenie
Wasila - powodzenia na wizycie , na pewno jest dobrze , nie wkręcaj sobie hmm ?
Vinga- no to fajnie że mu się podoba
ja po połówkowym , wszystko ok 400 g ważymy siusiak jest