reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
OMG! Kurczak 3mamy kciuki i jesteśmy z Tobą!!!! :*

Wasila mam nadzieję że szybciutko do nas wrócisz. może napisz na grupie o co chodzi bo ja osobiście się martwię :(

jeju Kurczak! kochana kciuki za Was &&&&

Kurczak kazała Wam podziękować i ucałowac...

Jest po obchodzie, dzisiaj ma dostać drugą dawke sterydów na płucka, lekarz będą czekać max 2 dni na rozwój sprawy....

Kurczak Ty mnie o zawał przyprawisz z rana!! Karolek na bank ma się dobrze, Nela wyskoczyła w 35 w 2 d i jest wszystko dobrze, więc i z synusiem będzie dobrze!!
Aniołek dzięki za wieści, no i dobrze żeś Kurczaka zmotywowała do roboty w związku z przygotowaniem wyprawki, teraz pewnie jest Ci za to wdzięczna :)
Doczytałam że Karolek ma leki na płucka. Na pewno będzie dobrze!! W takim razie czekamy na naszego trzeciego wystaranego forumowego mężczyznę :*
Wasila buuu, weź wracaj szybko, najlepiej to w ogóle nie idź nigdzie :( Daj znać co tam u malutkiej w brzuszku po wizycie... Jeśli czymś Cię któraś uraziła to ja za wszystkie przepraszam! I jak Dorcia pisze- my tu bez Ciebie jak bez przysłowiowej ręki.
ianka w każdą stronę można przegiąć, ale taki swobodny dostęp do aborcji to szaleństwo! Oglądałam kiedys w tv że chyba Brytyjki mają średnio na koncie po kilka aborcji, już nie pamiętam dokładnie, ale ścięło mnie z nóg!
Dorcia ja Cię ochrzanię w razie czego, masz to jak w banku :) Ale i tak pewnie nie będzie potrzeby, bo przecież każda z nas wie że Ty taki szogun jesteś i nigdy byś niczego nie napisała, co by miało którąś zaboleć. Także "spoko luz" jak to Nela mówi, jakby co to ja Ci nakopię ;)
Dawaj znak po wizycie, trzymam kciuki mocno!
Amelia ja też się cieszę, a ten mój mąż to o niczym innym nie gada i nie myśli jak o tej łazience :) Stresuje się chłop :)

Kurczak jesteśmy z Tobą! Trzymaj sie dzielnie
Karolek to duży chłopiec! Ściskam mocno!
Aniolku Ty kochana nastepna! Szok !

Dziewczyny Nie martwić sie proszę, wrócę. Buziaki

Helou

Nie odzywalam sie bo bylam u tesciow.Nie lubie siedziec sama w domu jak Mojego nie ma.Dobrze,ze dzisiaj wraca.Na szczescie @ mi sie skonczyla to bede mogla go powitac.

KURCZAK&&&&&&&&-kciuki za Ciebie i Karolka.Na pewno wszystko bedzie ok.
To sie wepchnelas w koleke przed Aniolka;-).

Wywalilo mnie i nie chcialo znowu zalogowac.A co gorsza zezarlo to co jeszcze pisalam.wrrrr.To poki co pozdrawiam kazda,potem jeszcze sprobuje.

Ostatnia edycja:
reklama
Kurczak trzymaj się tam, trzymamy kciuki mocno!!!
Dorcia powodzenia na wizycie!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry