- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
AniolekBB
Fanka BB :)
Dorcia - Jesteś bardzo silną osobą więc wiem, że szybko pogodzisz się z tą sytuacją, nie jest lekko, ale ja sobie w cieżkich momentach powtarzam "widocznie tak musiało być" Wkrótce dla Ciebie zaświeci słońce, wierze w to i wtedy będziemy się razem cieszyć z Twoich Radości Trzymaj się dzielnie, Ściskam i całuje.
AniolekBB
No to pięknie Amelia, ciekawe skąd ta biegunka.... dużo masz przygotowań na dzisiejsze urodziny, bo jak tak to może faktycznie odwołaj??
vinga89
mamusia syneczków
Dorcia swoją siłą to chyba byś nas wszystkie obdarowała, trzymaj się kochana, silna babka z ciebie, chciałabym być taka...
Amelia zdrówka dla małej ;*
Amelia zdrówka dla małej ;*
Carla.
Dorcia nawet w takiej sytuacji nie odpuszcza Cię pozytywna energia. Czekamy tu na Ciebie niecierpliwie, wiesz że na nas możesz liczyć :*
Amelia nie masz kogo poprosić o pomoc? Oby małej biegunka nie wróciła, pamiętam jak Nela miała przez prawie cały miesiąc biegunki i wymioty, masakra to była, a okazało się że nagle przestała tolerować mleko modyfikowane.
Vinga a Ty jak się czujesz. jak krocze? No i jak nasz najmłodszy chłopczyk się miewa?
Amelia nie masz kogo poprosić o pomoc? Oby małej biegunka nie wróciła, pamiętam jak Nela miała przez prawie cały miesiąc biegunki i wymioty, masakra to była, a okazało się że nagle przestała tolerować mleko modyfikowane.
Vinga a Ty jak się czujesz. jak krocze? No i jak nasz najmłodszy chłopczyk się miewa?
Aniołek - dzisiaj nic nie robię , kupiłam tylko ciasto , gorzej jutro bo sałatkę jakąś chociaż trzeba zrobić , no i dużo więcej osób będzie , pierwszy raz w życiu zamówiłam tort , zawsze sama robiłam , a odwoływać nie chcę bo już zapłaciłam za niego hehe .
;
Carla - teściowa mi wzięła małą na 2 h a ja zamiast sprzątać pisze do Was , jutro męża zagonie do roboty , trudno a jeszcze żeby było śmieszniej to zaprosił kogo jeszcze na niedzielę , także maraton imprezowy mam : /
Wasila - Majka nawet dobrze się ma , jakby nic w nocy nie było .
Vinga - wysypiasz się ?
Kurczak - zaległa sałatka agattek.blox.pl/2012/11/Salatka-gyros.html , mniej więcej tak to wygląda , ja daję czerwoną cebulę i majonez mieszam z jogurtem by nie była zbyt ciężka .
;
Carla - teściowa mi wzięła małą na 2 h a ja zamiast sprzątać pisze do Was , jutro męża zagonie do roboty , trudno a jeszcze żeby było śmieszniej to zaprosił kogo jeszcze na niedzielę , także maraton imprezowy mam : /
Wasila - Majka nawet dobrze się ma , jakby nic w nocy nie było .
Vinga - wysypiasz się ?
Kurczak - zaległa sałatka agattek.blox.pl/2012/11/Salatka-gyros.html , mniej więcej tak to wygląda , ja daję czerwoną cebulę i majonez mieszam z jogurtem by nie była zbyt ciężka .
reklama
Dorcia jak tam? czekamy tu na Ciebie. Mam nadzieję że już dziś wrócisz do domu i że już jesteś po zabiegu i się dobrze czujesz
Amelia nie wiem czy Cię ciekawi sałatka z tuńczyka bo jeśli pod dzieci to nie wiem ,ale jest ekspresowa tylko otwierasz puszki i wrzucasz, więc jak co to poszperam za tym przepisem. A Ty zamiast sprzątać to powinnaś iść do łóżka jak masz chwilę! mąż posprząta! Zdrówka dla Majeczki.A torta ja też kupuję zawsze, placki robię ale torta nie ustroje za cholerę, beztalencie w tym temacie jestem
Amelia nie wiem czy Cię ciekawi sałatka z tuńczyka bo jeśli pod dzieci to nie wiem ,ale jest ekspresowa tylko otwierasz puszki i wrzucasz, więc jak co to poszperam za tym przepisem. A Ty zamiast sprzątać to powinnaś iść do łóżka jak masz chwilę! mąż posprząta! Zdrówka dla Majeczki.A torta ja też kupuję zawsze, placki robię ale torta nie ustroje za cholerę, beztalencie w tym temacie jestem
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.