reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czyli z tego wynika, że każda coś tam jutro działa i dobrze a co tam :) jak się bawić to się bawić :)

Vegas mój gin co wizytę daje takie zdjęcia bo akurat taki ma sprzęt, nie chodzę na 3D/4D specjalnie ...... ale piękna pamiątka, nawet takie zwykłe usg :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Gabryska - no od razu widać, że święta w PL dobrze Ci zrobiły :) tak trzymaj :) a autem się nie przejmuj :) Naprawi się :)
Vegas - no to niezły Jubileusz mają Twoi rodzice :) Narobiłaś mi smaka tą Fasolówką :) ja mam jeszcze z wczoraj schab duszony z sosem grzybowym, tylko ziemniaczki muszę ugotować i obiadek mam zrobiony, a wieczorkiem z moim bierzemy się za gotowanie bigosu na jutrzejszego Sylwka :)
Amelia - dobrze, że wymioty choć trochę ustąpiły.... mogłyby już w końcu minąć te ciążowe dolegliwości... mi to też na dziewuche wygląda :) hehe ciekawe czy się sprawdzi :)
Fuma - ale Wam fajnie, też bym sobie potańcowała, a tu nie ma jak no i w sumie w najbliższym czasie nie szykuje nam się żadne wesele.
Kurczak - już Ci pisałam na gg ale co tam jeszcze raz napisze :) Niezłe mieszkanko urządził sobie Twój synuś, a fotki małego super.... co prawda ja na tym drugim też nie bardzo widzę co jest :)

Ianka, Tesiak święta się już skończyły więc proszę się zameldować :)
miłego popołudnia :)

hej kochane :)
Carla super że już w domku jesteście!
Amelia współczuję mdłości :( kurcze szkoda że nie zatrzymali cię w szpitalu, pij dużo żeby się nie odwodnić

my znów chorzy jesteśmy, tzn Nataniel znów na antybiotyku :(

Kurczak -hmmm dalej nie widzę :-) nie jestem przekonana, że będzie dziewuszka , z Majką parę razy tylko wymiotowałam , mdłości były owszem ale nie aż takie jak teraz .

Gabryska - cieszę się że samopoczucie lepsze :) , cały czas pije te elektrolity

Vinga - zdrówka dla Nataniela , a co się dzieje ? jakiś wirus ?

Fuma - no to się wyszalałaś , super :)

Dorcia - zapisałam się do lekarza , termin 6 luty ….

Ostatnia edycja:
Amelia no to w takim układzie będę oczekiwać płci tej Twojej fasolki :))

Vinga zdrówka dla synka, trzymajcie się cieplutko.

Aniołek :*

Dziewuszki życzę jeszcze raz udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku, ja się zamelduję 2 stycznia !

Hellołłł

No to babencje moje udanej potańcówy jutro !!!:tak::tak::tak:

Może jak i ja poskaczę to zejdzie mi ten cholerny kamień !!??

Amelia...dopiero luty ??? Nie było szans coś szybciej w innym miejscu ???
Nie słyszałaś nic ciekawego na temat Kliniki Urologii na ul.Grzegórzeckiej ???
Będę musiała znaleźć tam jakiegoś urologa, bo jeśli kamień nie zejdzie to czeka mnie nefrostomia. Trzymam kciuki &&& i jak dzisiaj...wymioty ustały ???

Vegas
nooo to imprezka na całego !!! BAW SIĘ DOBRZE !!!

Gabryska co za energia WOW ....a kiedy masz termin niechcianej @....może coś się "kroi" ???

Dziewczyny napisałam długasnego posta i go wcięło. Nie mam już ochoty pisać od nowa więc tak szybko co u mnie.
Świeta spędziłam u rodziców, wypoczęłam mimo, że dopadła mnie rwa kulszowa- stwierdzone przez szwagra fizjoterpautę - to czułam magię świąt. Potem pojechaliśmy do teściów- czar prysł. Męczyłam się tam strasznie, w sobotę już doła złapałam. Za sobą mamy razem ponad 600km i na pewno do końca ciąży na takie wycieczki się już nie zgodzę.
Siostra męża zapytała czy mam termin na luty/marzec bo taki brzuszek spory :wściekła/y:Teściowa upierała się przy tym,żebym wypiła lampkę czerwonego wina, bo przecież to samo zdrowie. Dużo by jeszcze wymieniać. Dziś już w domku, od rana tylko piorę i sprzątam.
Sylwestra spędzamy jednak u znajomych. Idziemy z małą więc wymkniemy się po północy. Wybaczcie, że nie odpiszę każdej z Was. Córka się obudziła. Postaram się później lub jutro.

Wasila-no to faktycznie bardzo taktowne pytanie ze strony siostry meza..i jeszcze to wciskanie alkoholu..
Amelia-6 luty?chyba niedługo trzeba sie bedzie zapisywac do lekarza zanim sie w ciaze zajdzie.
Dorcia-poskacz,poskacz..moze akurat :)

reklama
Dużo szczęścia, zdrowia i powodzenia,
to tradycyjne, najszczersze życzenia !
Wszystkiego dobrego i Roku szczęśliwego !

Niech obficie da, co ma najlepszego !

Kochane z Nowym Rokiem każdej z Was spełnią się marzenia... WSZYSTKIE !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry