reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ianka sama jeszcze jestem w szoku...nie do końca do mnie dotarło...ale TAK !!!
Jak się czujesz kochana ???

Vegas a jak Ty się czujesz...bo po postach widać że tryskasz energią !!!
Dla ciężarnych na przeziębienie jest specjalny syropek. Nie pamiętam nazwy...ale wiem że chyba sok malinowy nie jest do końca wskazany ...ale pewna nie jestem !

reklama
DORCIA czuję się dobrze jeśli o ciążę chodzi a jeśli nie o nią to katar mam nadal:baffled: No ale płakać nie będę, czekam aż minie łaskawie:-p Bardzo się cieszę, że jesteś w ciąży, pisałyśmy Ci, że jak dasz na luz to zaskoczysz:-D

Dorcia - ale się nie przyznałaś że betę robisz , Ty niedobra :-)

Ianka - mieliśmy lecieć na Lanzerote ale z moim samopoczuciem to nie ma sensu i lot trwa z 5 h , a powiedz mi Tobie zupełnie przeszło ?

Vinga - ja nie wiem jak Ty rade dałaś , obyś chociaż poród lekki miała :) Ja bym dała małego , wiadomo tęsknić będziesz zawsze , Majka nie nocowała nigdy beze mnie ale to dlatego że nikt jej nie zaproponował :) , niech się przyzwyczaja a jak babcia chętna jest to trzeba to wykorzystać :)

Wasila - 4800… :) , a dlaczego nie brała nic ? , lekarz nie zalecił ? A może zadzwoni do firmy i zapytaj , to trochę nie w porządku się zachowali .

Fuma - właśnie jednego dziś zwróciłam :( i nie prędko sięgnę po następnego . Aaaa i trzymam kciuki mocno

Vegas - nie wiem co można brać ….

Dorcia - doczytałam że sierpień :) super będziemy razem rodzić hehe , widzisz to złe samopoczucie to było to :)

Cały dzień rzygam dziś , ginka przepisała mi TORECAN w czopkach a na ulotce pisze : nie brać w ciąży ? , brała któraś może kiedyś te czopki ? Nie wzięłam bo się boje , wole rzygać .

Dorcia kochana moja gratulacje wielkie jak stąd na księżyc i z powrotem!!!!!!!!!!
Ale świetnie!!!!!:):):):):):)mam radoche

Dorcia naraża moje życie, aż sie zakrztusilam jak przeczytałam newsa! Kochana moje GRATULACJE!!!!!!!!!!!! Cóż za niespodzianka! Prezent pod choinkę najlepszy po słońcem

Amelia imponująca waga dziecka, ona nie brała bo witaminach miała mdłości całą ciążę a wyniki były prawidłowe. Tylko kwas foliowy

Vegas wszystko w ciąży bierzesz na własne ryzyko. Ja miałam potworny kaszel, od którego brzuch mi twardnial i gin zgodził sie tylko na Stodal, max 3dni i pomogło. Strop o którym pisala Dorcia to *spam*

WASILA aha no ja biorę krople do nosa *spam* dla kobiet w ciąży, nie wiedziałam, że jest też syrop;-) Chyba jednak zostanę przy kroplach skoro to tylko katar. Jak się to mówi - katar to nie choroba:-p

Vegas...biedna jesteś z tym przeziębieniem ...wiem jak potrafi umęczyć.

Amelia
wychodzi koniec sierpnia ... ale sama liczyłam...a z matmy dobra nie jestem :baffled:

We wtorek odebraliśmy wyniki badania żołnierzyków, krwi itp...a wychodzi że już wtedy fasolka szukała sobie miejsca na domek na najbliższe miesiące !!!
W tą środę żle się czułam ....miałam dreszcze , temperaturę...siknęłam rano ale wyszła jedna krecha....poszłam do rodzinnego lekarza,a że wie że się staramy to zlecił betę....i wynik 15 ...nie spałam całą noc !!!
Dzisiaj powtórzyłam betkę i przyrost jest ok...dzisiaj 34.

reklama
Dorcia super!!! mówiłam że w ciągu przerwy starankowej zajdziesz!! jejku ale fajnie :) to który to tydzień? chyba bardzo wcześnie co??

a ja siedzę i ryczę bo widocznie nie zasłużyłam na to żeby odpocząć przed pojawieniem się drugiego dziecka... moja mama była taka "zadowolona" z pomysłu P, że między wierszami dała mi to odczuć... fajnie, nie ma co... skwitowała to że "przecież jak do nich przyjadę to też odpocznę!". tak jasne, zawsze u nich "odpoczywam"!!! jak latam za małym po schodach z wielkim brzuchem, a potem latam za małym bo coś z podłogi zajada. to bym kur** prędzej u nich urodziła niż odpoczęła, dziękuję za taką pomoc!!! czuję się jakby ktoś mi w twarz strzelił, po tych jej zapewnieniach, że tak mi pomagać będzie, że się Natanielem zajmie... ano nie może się zająć bo musi OBIAD zrobić!!!

Dorcia jeszcze raz kochana gratulacje

ja jeszcze sobie troche popłaczę

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry