reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
O jejku... ale miałam czytania z rańca....
Jestem w Szoku - Dorcia - Kochana gratuluję :) to chyba jednak wychodzi na to, że nie omijaliście dni płodnych :-D:-D Piękny prezent pod choinkę, życzę nudnej ciąży :)

Gabryska - Również wesołych i szerokiej drogi :)

Vinga - No i może dobrze, że synuś pojechał, odpoczniesz sobie, a Nataniel Faktycznie będzie miał próbe przed Twoją nieobecnością na czas porodu :) To teraz leż i odpoczywaj ile się da...

Amelia - Boziu jak ja Ci współczuje tych mdłości... oby jak najszybciej ustąpiły.. mnie męczyły do 14 tygodnia, z tymże wymiotów nie miałam codziennie. Co do wyjazdu na sylwestra to ja bym chyba odpuściła, Moi rodzice też po świętach jadą w rodzinne strony mojej mamy, zawsze jeździliśmy z nimi, ale że teraz Ciąża, nie najlepiej ją znoszę i jeszcze ta moja skracająca się szyjka to sobie odpuściłam, pojedziemy w wakacje, jak mała będzie już z nami :) Pokażemy babci jej 15 Prawnuczkę :)

Vegas - Dużo zdrówka dla Ciebie, niech ten katar już odpuści, ja używałam maści majerankowej, smarowałam sobie pod noskiem i troszkę pomagało.

Fuma - A to wstrętna @, ale nie ma co ten cykl musi być Wasz, bo jak wiadomo ciągłość w Terminach porodu musi być zachowana :)

Muffi - Fajnie tyle wolnego, nasza lista jest już niezłych rozmiarów.....
co Wy tak babki narzekacie na tą wage, super wyglądacie, a Ty Amelia nie wiem gdzie masz te 65 kg no chyba, że jesteś dużo wyższa o de mnie. Ja teraz ważę 63 ale pewnie przekroczę 70 wchodząc na porodówkę.

Wasila - faktycznie przykre to, że ominęli Cię w świątecznej premii, my takiej nie dostajemy od kilku lat więc chyba nie mam nad czym ubolewać, ale paczkę ze słodyczami dostałam normalnie, przecież nadal jestem pracownikiem....

U mnie po staremu, odpoczywam sobie w domu, wczoraj na chwile byliśmy na zakupach, kupiłam m.in fotel do pokoju małej żebym miała na czym tyłek posadzić, łóżeczko też już stoi. W styczniu reszta większych zakupów a potem biore się za pranie i urządzanie pokoju :)
Czuje się nienajgorzej, czasem mnie ciagnie brzuch i zakuje w pochwie, ale mam nadzieje, że szyjka w miare się trzyma, w piątek mam wizyte więc jeszcze tylko pare dni i mam nadzieje, że mnie troszke lekarz uspokoi.
Julka zrobiła sobie z mamy worek treningowy :) ale kocham te jej kopniaczki :)

Pozdrawiam i miłej soboty.

reklama
witam z "rana" :) ale się wyspałam ;)
wiecie co, myślałam że w snach będę przeżywać rozstanie z Natanielem, tymczasem przeżywałam ciążę Dorci heh. już nie wiem co dokładnie mi się śniło, w każdym razie Dorcia tam na pewno była ;)

ianka no niestety na zioła trzeba bardzo uważać w ciąży

Muffi jak możesz to zmień mi datę na 23 stycznia, tak ostatnio gin mi wyliczył

Aniołek super że już tyle przygotowane na pojawienie się Juli :) my dopiero wczoraj łóżeczko skręciliśmy, ale miałam radochę.
dziś zamierzam trochę poświęcić czasu temu Gabrysiowemu kącikowi, może jak skończę to fotkę cyknę :)

a tak w ogóle, to mój 36 tygodniowy brzuchol
IMG00141-20131219-1037.jpg

Załączniki

• IMG00141-20131219-1037.jpg
    IMG00141-20131219-1037.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 24
Vinga - wow ale super brzusio :) ja też muszę w końcu jakieś fotki pocykać... bo jak się tak będe ociagać to mi ciąża przeleci i nie będzie pamiątek.

dzięki Aniołku ;* już trochę ciąży ten brzuchol.
w ogóle widzę po sobie że chudnę, nie mogę nic jeść :( tak jakby mały naciskał na żołądek. robię dwa kęsy i już najedzona jestem... jakby miejsca nie było ;)

Heloł Lasencje :*

Jestem jestem i na pewno Was wszystkie czytam, ale u nas grudzień to jakaś masakra jest, brakuje mi czasu, non stop ktoś, gdzieś lub coś i tak w kółko. Także wybaczcie moje milczenie, po świętach, po NR powinno wszystko wrócić do normy - teoretycznie ;)

Pozdrawiam wszystkie po kolei, każdą z osobna :*

Dorcia, ciotuchno jedna, nie będę tu pisać o swoich przemyśleniach w Twoim temacie w stylu: "a nie mówiłam" :D dlatego GRATULUJE CI Z CAŁEGO SERDUCHA !!!!

Starającym wytrwałości, oczekującym cierpliwości ........ no i wsio. Pojawię się tu jeszcze przed Wigilią z życzonkami.
Dziś kolejna wyprawa, jedziemy w góry do teściów, M ma tam trochę pracy, potem jak Griswoldy po choinę i do domu a od niedzieli szał pał świst pizd ale damy radę !

Dopiszcie na listę ciężarówek Carle, na samą górę, bo się nam proporcje męsko-damskie nie zgadzają :))

Dzwoniłam w sprawie premii, nie przyznali mi
Rycze od rana bo to nagroda roczna na która zdaniem mojego szowinistycznego kierownika nie zasłużyłam. Na pewno tego tak nie zostawię
Nie chodzi o pieniądze a o sprawiedliwosc
Potem Was doczytam i odniose sie do postow

Wasila WALCZ !!! Nie daj się !!! Sprawiedliwość musi być !!! Niech się zakrztusi ten co Ci nie przyznał premii...uuuuuuuuuuuuu wredny typ !

Vinga aaaale masz cudny brzuiso...jejuśku jakie krąglusi...cudo !!! I powiem Ci że naprawdę świetnie wyglądasz !

Aniołek cykaj foty cykaj...tylko podziel się nimi z nami , co?

Kurczak...no wiem, mówiłaś :-D BUZIOLE !!!

Gabryśka spokojnej drogi...wrócisz po Świętach w dwupaku ... mówię Ci !!!
Wesołych, spokojnych, rodzinnych i owocnych Świąt kochana !!!

Ianka już zapisałam ...nie pić lipy !!! Tobie również spokojnej drogi !!! Udanego wypoczynku !!!
Tydzień 4 ...dzisiaj miałam termin @

Vegas
u nas jest tak że pielęgniarka woła na przykład przez cały korytarz
Pani G..... proszę podejść na zabiegówkę zważymy Panią...bo wszystkie ciężarne ważymy !!! No sorry !!! U nas już tak jest...nic się nie ukryje !
Ale pocieszam się tym że od dawna ludzie plotkują że ja w ciąży jestem...więc teraz też pewnie będzie że kolejna plotka !

Muffi poproszę o wpisanie,ale dopiero po pierwszej wizycie .,..dobrze !
I faktycznie Carli brak !

Dorcia o mnie też plotkowali że w ciąży jestem... chociaż jeszcze nie byłam... nie miłe to było :no: to kiedy się wybierasz do gina??? suwaczek ustawiasz? ;-)

reklama
Vinga moja ginka widziała mnie w czwartek-pobiegłam do niej z wynikiem bety i moczu a wizytę mam 16 stycznia ....suwaczek ustawię jak serduszko usłyszę i dowiem się że jest wszystko ok.
Kupiłam sobie zestaw witamin z kwasem foliowym i Magne B6 ...bo ciągnie mnie pachwina !
Odpoczywaj kochana !!! Odpoczywaj !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry