Fuma trzymam mocno kciuki!!!! i miło mieć taką "pomoc" teściowej,
Aniołek witam się w Twoim klubie sikania w nocy ehh a głupia zapomniałam o tym, tak ze nawet jak mała prześpi całą noc to i tak pobudka będzie
Gabrska tak my w tą niedzielę lecimy, trochę żałuję że tak późno zamówiłam bilety bo to 22 a jak to przed świętami pomogłabym coś, ale już mamie zapowiedziałam że placki w niedzielę upiekę popołudniu, czekasz z teściorem do 19?
Muffi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !
Vinga hehe pamiętam jak rok temu na wigilii karmiłam małą więc tylko spróbowałam kapusty, barszczu grzybowego mojej mamy (mniam), itp i mówiłam sobie że za rok się najem i taki mam plan (ahh ten barszczyk) bo za rok znowu pewnie nie pójdzie. Pamiętacie żeby zbierać faktury VAT do rozliczenia? bo kurde my teraz bierzemy od rodziców małą pożyczkę żeby pokupować jak najwięcej bo od stycznie już lipa
a tyle wydatków które można by było odbić jest jeszcze, szkoda mi tego strasznie no ale cóż
Vegas ja dopóki nie zobaczyłam dzidzi na usg to panikowałam ale jak już wiem że jest to jestem nastawiona że wszystko jest ok. O ale na ruchy to i ja czekam. Ja mdłości nie znoszę, mnie w ogóle nie uspakajają, mogę Ci oddać swoje
Wasila no moja drugi dzień pobudka 6.30, wstaje i woła "papi, papi" co u niej znaczy pieluszka, widzę że już czuję jak zrobi siku, bo woła to i leci pod przewijak, po świetach zacznę może kombinować coś z nocnikiem. szybkiego złagodzenia kryzysu