- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
AniolekBB
Fanka BB :)
Ale się rozkręciłyście, nie nadążam czytać... przed chwilką wróciłam ze spacerku... normalnie 3 km zrobiłam hehe i się zmeczyłam... teraz grzecznie lezę i odpoczywam,
wracając jeszcze do zwrotu Vatu, to na pieniażki możecie troche poczekać, bo urząd skarbowy ma na to 90 dni a, że zaraz początek roku to zacznie się rozliczanie Pit-ów więc to dodatkowo może opóźnić wasze rozliczenie Vat przez US.
wracając jeszcze do zwrotu Vatu, to na pieniażki możecie troche poczekać, bo urząd skarbowy ma na to 90 dni a, że zaraz początek roku to zacznie się rozliczanie Pit-ów więc to dodatkowo może opóźnić wasze rozliczenie Vat przez US.
vinga89
mamusia syneczków
dzięki dziewczyny za pomoc ;* jesteście niezastąpione
u nas też ślicznie dziś było ale siły nie mam na spacerki
Aniołek 3km??? a ty nie powinnaś się oszczędzać? nu nu nu ;-)
u nas też ślicznie dziś było ale siły nie mam na spacerki
Aniołek 3km??? a ty nie powinnaś się oszczędzać? nu nu nu ;-)
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej:-) U nas dziś było 8st i ładne słonko, normalnie czasem myślę, że to wrzesień:-) Kurcze święta tuż tuż a ja jeszcze nie kupiłam mężowi prezentu pod choinkę. W któryś dzień się przejdę i kupię;-)
ANIOŁEK 3km? No proszę. Ty się oszczędzać miałaś
WASILA spróbujcie pogadać, po co sobie psuć humorki;-) I żyć w tej głupiej atmosferze;-) No faceci są jacy są, oni się już nie zmienią - potrafią ciśnienie podnieść
DORCIA super, że Wasze wyniki badań okazały się dobre:-) Ja też mam czuja, że się Wam trafi 'po drodze'
FUMA hallo?? gdzie jesteś Kochana??:-)
VINGA zaciskaj mocno nogi;-)
Kurcze ciekawa jestem kiedy dzidź z brzusia zaakceptuje mięso bo normalnie tak bym zjadła ze smakiem jakąś roladkę czy kotleta a dzidziuś bardzo nie toleruje;-)
I jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona bo do 12tc miałam straszne problemy z cerą a po 12tc normalnie cera jak u lalki:-)
ANIOŁEK 3km? No proszę. Ty się oszczędzać miałaś
WASILA spróbujcie pogadać, po co sobie psuć humorki;-) I żyć w tej głupiej atmosferze;-) No faceci są jacy są, oni się już nie zmienią - potrafią ciśnienie podnieść
DORCIA super, że Wasze wyniki badań okazały się dobre:-) Ja też mam czuja, że się Wam trafi 'po drodze'
FUMA hallo?? gdzie jesteś Kochana??:-)
VINGA zaciskaj mocno nogi;-)
Kurcze ciekawa jestem kiedy dzidź z brzusia zaakceptuje mięso bo normalnie tak bym zjadła ze smakiem jakąś roladkę czy kotleta a dzidziuś bardzo nie toleruje;-)
I jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona bo do 12tc miałam straszne problemy z cerą a po 12tc normalnie cera jak u lalki:-)
Fuma_Foch
Fanka BB :)
No jestem juz,pisalam,ze zagoniona jestem jak dziki kojot.
Bez rewelacji u mnie -jedna kreska.Niby to 12 dc to teoretycznie moze sie jeszcze cos wykluc ale nie sadze bo tempka spada.Jak nic @ nadchodzi.
Zamowilam prezencik dla mojego-poduszke z nadrukiem.Na podusi moje zdjecie bedzie mnie mial w stereo.
WASILA-ja zawsze mowie,ze faceci sa od innej malpy-zdecydowanie.
Bez rewelacji u mnie -jedna kreska.Niby to 12 dc to teoretycznie moze sie jeszcze cos wykluc ale nie sadze bo tempka spada.Jak nic @ nadchodzi.
Zamowilam prezencik dla mojego-poduszke z nadrukiem.Na podusi moje zdjecie bedzie mnie mial w stereo.
WASILA-ja zawsze mowie,ze faceci sa od innej malpy-zdecydowanie.
Ostatnia edycja:
Muffi
uzależniona.od.herbaty
Hey laski!
Ale miałam urwanie głowy w pracy blehhh ;/ Jutro to samo...
Dziękuję bardzo za życzenia :*
Dorcia Fuma mam nadzieję, że już niebawem 'coś' się do was przyklei na 9 miesięcy ;]
Aniołek 3km??? Ojjjjjjj !!!
Wasila mam nadzieje, że odpuścicie sobie z mężem wszystkie nieporozumienia ;]
My też musimy kupic choinke i ubrac… i posprzatac… ahhh tyle rzeczy do zrobienia a czasu brak ;(
Ale miałam urwanie głowy w pracy blehhh ;/ Jutro to samo...
Dziękuję bardzo za życzenia :*
Dorcia Fuma mam nadzieję, że już niebawem 'coś' się do was przyklei na 9 miesięcy ;]
Aniołek 3km??? Ojjjjjjj !!!
Wasila mam nadzieje, że odpuścicie sobie z mężem wszystkie nieporozumienia ;]
My też musimy kupic choinke i ubrac… i posprzatac… ahhh tyle rzeczy do zrobienia a czasu brak ;(
reklama
Fuma- dopóki @ nie ma to czekamy a może teraz kolej na Ciebie mały prezent świąteczny się szykuje
Dorcia- cieszę się, że się nie zabezpieczasz i nie planujesz. Z tego coś będzie. Mówię Ci!
U nas kryzys zażegnany. Życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas na kłótnie. Z drugiej strony czasem trzeba oczyścić atmosferę. Dziecko śpi więc idę się godzić z mężem do sypialni;-)Dobrej nocy
Dorcia- cieszę się, że się nie zabezpieczasz i nie planujesz. Z tego coś będzie. Mówię Ci!
U nas kryzys zażegnany. Życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas na kłótnie. Z drugiej strony czasem trzeba oczyścić atmosferę. Dziecko śpi więc idę się godzić z mężem do sypialni;-)Dobrej nocy
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.