reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ianka-nie kochana,w tym miesiacu nie.Czekam cierpliwie do lutego.
No jak Wy budujecie dom to wpadnie Wam troche pieniazkow z tego zwrotu :)

reklama
Jak ja lubię jak tyle skrobiecie....LUBIĘ TO !

Fuma .....dostaniesz kopa !!! Co tam u Ciebie !? Bo ja tu jajo zniosę !

Ale się rozkręciłyście, nie nadążam czytać... przed chwilką wróciłam ze spacerku... normalnie 3 km zrobiłam :) hehe i się zmeczyłam... teraz grzecznie lezę i odpoczywam,
wracając jeszcze do zwrotu Vatu, to na pieniażki możecie troche poczekać, bo urząd skarbowy ma na to 90 dni a, że zaraz początek roku to zacznie się rozliczanie Pit-ów więc to dodatkowo może opóźnić wasze rozliczenie Vat przez US.

Aniołek mają maksymalnie chyba 4 miesiące na zwrot vatu a po tym czasie płacą odsetki :)

Aniołek no to ładnie sie przeszłaś.U nas tez dzis taka piekna pogoda,ze nic tylko spacerować:)
Dorcia-jak tam auto sie sprawuje?:p

dzięki dziewczyny za pomoc ;* jesteście niezastąpione :)

u nas też ślicznie dziś było ale siły nie mam na spacerki

Aniołek 3km??? a ty nie powinnaś się oszczędzać? nu nu nu ;-)

Hej:-) U nas dziś było 8st i ładne słonko, normalnie czasem myślę, że to wrzesień:-) Kurcze święta tuż tuż a ja jeszcze nie kupiłam mężowi prezentu pod choinkę. W któryś dzień się przejdę i kupię;-)

ANIOŁEK 3km? No proszę. Ty się oszczędzać miałaś:-p
WASILA spróbujcie pogadać, po co sobie psuć humorki;-) I żyć w tej głupiej atmosferze;-) No faceci są jacy są, oni się już nie zmienią - potrafią ciśnienie podnieść:-p
DORCIA super, że Wasze wyniki badań okazały się dobre:-) Ja też mam czuja, że się Wam trafi 'po drodze':-p
FUMA hallo?? gdzie jesteś Kochana??:-)
VINGA zaciskaj mocno nogi;-)

Kurcze ciekawa jestem kiedy dzidź z brzusia zaakceptuje mięso bo normalnie tak bym zjadła ze smakiem jakąś roladkę czy kotleta a dzidziuś bardzo nie toleruje;-):-p
I jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona:tak: bo do 12tc miałam straszne problemy z cerą a po 12tc normalnie cera jak u lalki:-)

No jestem juz,pisalam,ze zagoniona jestem jak dziki kojot.

Bez rewelacji u mnie -jedna kreska.Niby to 12 dc to teoretycznie moze sie jeszcze cos wykluc ale nie sadze bo tempka spada.Jak nic @ nadchodzi.

Zamowilam prezencik dla mojego-poduszke z nadrukiem.Na podusi moje zdjecie bedzie mnie mial w stereo.

WASILA-ja zawsze mowie,ze faceci sa od innej malpy-zdecydowanie.

Ostatnia edycja:
Hey laski!

Ale miałam urwanie głowy w pracy blehhh ;/ Jutro to samo...

Dziękuję bardzo za życzenia :*

Dorcia Fuma mam nadzieję, że już niebawem 'coś' się do was przyklei na 9 miesięcy ;]

Aniołek 3km??? Ojjjjjjj !!! :angry:

Wasila mam nadzieje, że odpuścicie sobie z mężem wszystkie nieporozumienia ;]

My też musimy kupic choinke i ubrac… i posprzatac… ahhh tyle rzeczy do zrobienia a czasu brak ;(

reklama
Fuma- dopóki @ nie ma to czekamy:) a może teraz kolej na Ciebie:) mały prezent świąteczny się szykuje

Dorcia- cieszę się, że się nie zabezpieczasz i nie planujesz. Z tego coś będzie. Mówię Ci!

U nas kryzys zażegnany. Życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas na kłótnie. Z drugiej strony czasem trzeba oczyścić atmosferę. Dziecko śpi więc idę się godzić z mężem do sypialni;-)Dobrej nocy

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry