Samosia i jak tam pierwsza noc w nowym mieszkaniu??
Dorcia chwal się furą!!
Aniołek zostało mi około 10 kg do wagi sprzed ciąży, w ciągu tygodnia zeszło mi 3,5 kg więc mam nadzieję, że waga będzie leciała systematycznie w dół. Tym bardziej, że teraz mało i w miarę zdrowo, tylko gotowane lub pieczone w piekarniku. Ależ ja mam ochotę na kebaba i czekoladę!!! Wczoraj zjadłam 3 czekoladowe cukierki i kilka żelek i młody całą noc kupy nie robił, biedny stękał jak stary i dopiero rano zrobił.
U nas też pogoda do niczego, ale chyba na obiad do teściów mamy iść :/ Powiedziałam M. że nie chcę iść, bo jego mama będzie mi dziecko z rąk wyrywać (jak w sobotę, kiedy ledwo skończyłam karmić a ona już go zabierała). Wrrr wkurza mnie to niesamowicie!!
Wasila daję sobie czas do końca roku, nie widzi mi się zmiana całej garderoby, poza tym ja w innym rozmiarze źle wyglądam i jeszcze gorzej się czuję. Całe życie nosiłam 34 i nie mam zamiaru tego zmieniać
Buzi dzidzi, ale słodko
A myslałaś jak będzie u Was z wożeniem wózkiem?
Na spacerze byliśmy dwa razy, a od wtorku młody był wietrzony na balkonie bo strasznie wiało i padało. Młody ładnie spał na szczęście.
Karmienie cyckiem nie jest fajne z dwóch powodów- muszę się pilnować z jedzeniem i zasypiam podczas nocnego karmienia, przez co młody większość nocy śpi z nami. Ja jestem połamana, a ten cwaniaczek przyzwyczaił się że śpi u nas. Muszę zacząć karmić na siedząco, pewnie będę niewyspana chodziła ale cóż, spania z dzieckiem nie lubię.