reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dorcia babskie spotkania są najlepsze na świecie! :) a już w Krakowie i w dobrym towarzystwie to musialo byc cudnie :)
Aniołek -no to zrobiliście mamie niespodziankę,a teściom juz powiedzieliscie czy jeszcze nie?
W Szczecinie dzis pierwszy dzien prawdziwa wiosna..az zrobiliscmy grilla z tej okazji :) jak tak świeci słonce i jest ciepło to odrazu człowiek inaczej patrzy na świat!
Jak Wam niedziela mija?mi za szybko..:p

reklama
Samosia...stanowczo za szybko niedziela minęła...jak pomyślę że jutro znowu do Młodego idę to mnie wszystko boli :( Pogoda u nas w kratę ...słonko i deszcz...więc nigdzie daleko na spacerek pójść się nie da :(

Dorcia kurde mi też trzydziecha uderzy ale w grudniu . zazdroszczę wypadu :) . ja ostatnio tydzień temu miałam "babskie " spotkanie, poszłam z młodszą siostrą do najstarszej sister:) tak ze nie kto wie jaka impreza hehe i co, wypiłam 3 piwa, a rano taki kac a tu nie ma że boli ...tylko do niuni trzeba wstać , tłumaczyłam jej że mama ma ciężką głowę ale nie skapowała o co matce chodzi, no ale zdarzyło się to pierwszy raz od 1,5 roku :) i narazie nie planuje hehe
utemperowałaś już trochę tego swojego podopiecznego?
Aniołek do mnie też długo nie docierało, dotrze, dotrze :) spokojnie strach ma wielkie oczy, pamiętam jak ja się bałam że nawet obiadu nie zrobię, ale da się wszystko zorganizować. Co prawda też się boje jak to będzie u mnie z dwójką, ale właśnie tak sobie tłumaczę że tak się bałam przed pierwszym a wcale nie było, nie jest tak strasznie.
samosia grilll mniam, pachnie mi dziś w około bo palą wszyscy a mi leci ślinka tylko, ale postanowione, next wekend i my palimy :) jak tylko nie będzie lać.

oglądnełam właśnie pogodę, ale będzie ciepło w polsce, ok 20 stopni !! (co prawda deszcze też) , jak ja byłam w Polsce to wrrr śnieg był, a tu teraz niby dziś ciepło a potem po 10-13 stopni. Ja chcę wracać :(:(

Samosia teście jeszcze nie widzą, mój sie troche burzył że czemu moi wiedzą a jego nie mogą bo mu powiedziałam że powiemy po pierwszej wizycie u lekarza, z moimi rodzicami było inaczej wiedzieli, że sie staramy itp, i sami pytali jak tam a z teściami mam słaby kontakt wiec na razie nie chce mówić.
u mnie tez dzisiaj wiosna i też pierwszy grill zrobiony a jutro ma być jeszcze cieplej, bylismy dzisiaj w kościołku pomodliłam sie o zdrowego maluszka, potem zakupy kupiłam sobie dwie pary balerinek no a po południu wpadli rodzice, ciocia z wujkiem i siorka ze swoim i pogrilowalismy w słoneczku:) weekend przeleciał bardzo szybko ale jutro już 15 i jeszcze tylko 10 dni do wizyty u lekarza tak wiec myśle że przelieci :)

Brydzia WITAJ :)----- Ianka... trzydziestki rządzą...ale i tak ja mam najstarsze dziecko z Was :) :) Co do małego terrorysty to jest lepiej , ale jeszcze dużżżżżo krwi mi napsuje nim będę mogła powiedzieć że jest grzeczny :)--------Robiłam wczoraj i dzisiaj test owulacyjny i wiecie co...mam drugą jasną kreseczkę, czyli jak na razie wszystko ładnie się układa ( mam 13 dzień cyklu ) :) :) :)-------- Jak Wam mija poniedziałek ???

Ostatnia edycja:
Witam:) ale dziś pięknie, prawdziwa wiosna:)
Tesiak -mam podobne doświadczenia z dzieciństwa , dlatego teraz staram się nie popełniać błędów moich rodziców .
Vinga - zapomniałam spytać jakim kremem smarujesz małego?
Aniołek - fajnie że kuzynka też w ciąży , będziecie razem z brzuszkami chodzić :)Byłam dziś w ciucholandzie i jest pełno tych malutkich ubranek w super stanie , szkoda że moja już taka duża :) bo im większy rozmiar tym ciężej coś fajnego znaleźć .Grudzień jest fajny , piękny prezent na święta będzie :)
Ada- życzę Ci byś szybko doszła do siebie i zaczęła starania o dzidziusia.
Ianka - jeszcze raz dziękuję ze lekturę:)
Dorcia - Kazimierz to moje ulubione miejsce w Krakowie , najlepsze knajpy , najlepsza atmosfera i najlepsze zapiekanki:)
Brydzia - witaj , fajny nick :)
Dorcia - coś tak czuje że będziesz następna :)
Byłam u fryzjera i zamiast sobie poprawić humor to sobie spieprzyłam , chciałam podciąć końcówki tylko a fryzjerkę chyba poniosło i mi z 10 cm ucięła,podła baba ..wiem że urosną ale nie lubię mieć krótkich włosów , wyglądam jakbym miała 15 lat :(

witam
u mnie okresu dalej ni ma :(, test zrobiony... niestety negatywny. Mam nadzieję że niedługo @ przyjdzie bo jak tu się starać o dzidziusia jak miesiączka raz na kilka miesięcy :angry:
Amelia, niestety do smarowania mamy steryd :( który nam nie pomaga, tzn krosty z twarzy zeszły ale teraz znów się pojawiły.. i zastanawiam się czy to jednak nie uczulenie na pomidory. oprócz tego smaruję go oilatum baby. dermatologo kazała nam kupić jakiś mega drogi krem, coś z omega 3 ale nie mam na to kasy :(

piękna pogoda była dziś, a przed chwilą oglądałam pogodę w tv i w czwartek ma być nawet 25 stopni :szok: dziś byliśmy na 2 godzinnym spacerku, tak w ramach odchudzania się mamusi ;)

Amelia na Kazimierzu zapiekanki oczywiście zostały zaliczone... faktycznie są PYCHAAA:-) !!! I obyś kochana miała rację że to ja jako kolejna zobaczę te dwie upragnione krechy na teście ciążowym-nie owu :) :) :) Idę spać kochane bo jutro wpada do mnie koleżanka z dwójeczką maluchów...ojjjj będzie się działo :) :) :)---------Vinga ja na Twoim miejscu poszłabym do Gina niech powie kiedy ta @ będzie-niech zrobi usg dopochwowe i looknie co tam z pęcherzykami :)---- DUŻA BUŹKA DLA WAS :tak:

reklama
przyszła wreszcie @! tamten cykl miałam 31 dniowy, ciekawe ten jaki będzie. przed ciążą miałam regularny co do dnia, co 27. mam nadzieję, że teraz też się szybko unormuje.
co ostatnio taka cisza tutaj?
Carla, Aniołek - jak się czujecie mamuśki ;) ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry