reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Stan pozazdrościłam widoku pięknych dwóch kreseczek:-)Bylas u gina? ktory to tydzien? Jak się czujesz?
My z malżonem jeszcze nie zaczęliśmy sie nawet starać.

Co do porodu- kazdy robi jak uwaza, czy sn czy cc, z mezem, siostra czy sąsiadka, ze znieczuleniem czy bez- nagroda jest cudowna i dziecko wynagradza wszystko. :-) I takich wyjątkowych przezyc Wam i sobie zyczę:-)

ja byłam w Rabce...wiecie co to za ośrodek?? tam mi powiedzieli że maja recepte na wszystko...klepanie...klepać i inhalować i klepać i to pomaga....tylko małe dzieci nie oddychaja głęboko wiec im oddech sie pogłebia...naciska sie im klatke piersiową przy wydechu....na czerwone gardło nic nie poradzisz jeśli antybiotyku nie dał lekarz to tylko nurofen przeciwzapalny mozna dać....i tyle ja wiem na ten temat

Witam :) Właśnie wysłałam pit do US, wpadnie trochę kasy i będzie akurat na łóżko dla niuni, a reszta na jakąś letnią wyprawkę.

Wasila wynagradza wszystko, a najcudowniejsze jak później mówi "kocham cię mamo i tato".
Diablica oklepywanie to stary sposób na kaszel, a inhalację to nawet ja sobie robię.

Witam -
Carla - ja tez już mam pity wypełnione, przy okazji je A podrzuci do US,
kupiliśmy dzisiaj te panele, jeszcze tylko dokupie farby i w piątek i sobote ruszamy z malowaniem a od poniedziałku układamy podłoge:)... w końcu będzie tak jak ma być:)...

Aniołek no i super :) Najgorzej coś zacząć, później już jakoś idzie. Ja wysłałam elektronicznie, mam nadzieję że szybko kasę dostanę... Na jaki kolor malujecie ten pokój?

chyba na zielono-żółto, ale żółty takie ciepły, tylko jeszcze muszę coś wymyślec jak to zrobić żeby ten żółty pokrył ten zielony co teraz jest,
ja nie wiem jak sie te pity elektronicznie wysyła.... ;/...

Hej

Carla nie wiem dlaczego nie chce, różne wymówki są. Główna to taka, że kasy nie mamy ( biedni nie jesteśmy więc do mnie to nie przemawia), ja bardziej z wygody. Jak sobie przypomnę jak Majka sie darła do 8 miesiąca życia non stop i jaką niewolnicę ze mnie zrobiła to mi się odechciewa. Wiem jestem troszkę egoistką ale sama jestem jedynaczką i mi np. rodzeństwa nie brakuje. Jeszcze zobaczymy. Kończy się powoli urządzanie i remontowanie naszego mieszkania, wprowadzimy się, skończy się ten ciężki zabiegany okres i może nam się jeszcze zmieni.
Co do szczepionek to ja jestem za szczepieniem. Ostatnio nawet slyszałam, że ksztusiec powrócił przez to, że sporo osób nie szczepi dzieci.
Aniołek widzę że remont macie. Mam nadzieję, że się szybko uwiniecie.

Carla - ja też za drugim razem będę mądrzejsza i nie dam się uspać , na ospę nie szczepie, wole żeby przeszła w dzieciństwie.
Vinga - tak jak dziewczyny piszą , inhalacje solą , oklepywanie , jak masz nawilżacz powietrza to też ułatwia oddychanie , maść majerankowa pod nosek. To teściówka ma pomysły....
Nika - im więcej się myśli tym więcej wymówek się ma , dlatego ja nie myślę:-) już o tym, będzie co ma być.
Stan - piękne kreseczki :)
Samosia - dzięki :)
Dziewczyny co myślicie o takiej kolorystyce do pokoju dziewczynki ??
71688241_dz8bhjkZ_c.jpg

reklama
Witam wieczorowo:)

moje Szczście dopiero chwilę temu zasnęło. Mieliśmy gości...odwiedziła nas siostra męża która ma termin porodu wyznaczony na połowę kwietnia. Eh jak ja jej zazdroszczę... Z tym że jutro może okazać się że bez powodu;)

Aniolek pozazdrościłam Ci remontu;) Już mam wizję
pokoik.jpg
Z tą różnicą że łóżko będzie w kolorze drewna, stolik czerwony a krzesełko chyba zielone. Co Wy na to?

Amelia śliczny pokoik. Kolorystyka super...nie jest taka oklepana:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry