Teraz już lepiej ale trochę jeszcze boli.. Pierwszy szok już minąłJa tez wierzę ze wystarczy[emoji173]
A jak sie czujesz w ogole?
reklama
U
użytkownik 188556
Gość
No to super[emoji6]Teraz już lepiej ale trochę jeszcze boli.. Pierwszy szok już minął
Ja mialam w czwartek hsg a teraz mam krwawienie jak na okres, nie wiem czemu. Podejrzewam ze to przez seks z mężem. Cos tam pewnie mi rozruszał, i teraz się męczę. Wiec Ty nie popelniaj mojego bledu i zaczekaj z seksem kilka dni[emoji6]
Mój narzeczony bierze Parenton ma bardzo dobre opinie.Dziękuję
Krwawienie po hsg to norma ja.mialam 2-3 dni plamienia. A potem można już seksowacNo to super[emoji6]
Ja mialam w czwartek hsg a teraz mam krwawienie jak na okres, nie wiem czemu. Podejrzewam ze to przez seks z mężem. Cos tam pewnie mi rozruszał, i teraz się męczę. Wiec Ty nie popelniaj mojego bledu i zaczekaj z seksem kilka dni[emoji6]
Ale i tak się boję że ten jeden jajnik w moim przypadku to może być za mało.. Cały czas o tym myślę i płakać mi się chce.. Drugi raz takiego bólu jak dzisiaj nie zniosę..Krwawienie po hsg to norma ja.mialam 2-3 dni plamienia. A potem można już seksowac
Jeden na prawde wystarczy!musisz w to uwierzyć. nikt nie będzie ci proponował kolejnego hsg bo nie ma takiej potrzeby. Ja również zle wspominam to badanie ale wierzę w to że dzięki temu cierpieniu jestem teraz w ciąży.Ale i tak się boję że ten jeden jajnik w moim przypadku to może być za mało.. Cały czas o tym myślę i płakać mi się chce.. Drugi raz takiego bólu jak dzisiaj nie zniosę..
Głowa do góry i myśl pozytywnie!
A po ilu miesiącach od hsg Ci się udało? Bralaś coś jeszcze..?Jeden na prawde wystarczy!musisz w to uwierzyć. nikt nie będzie ci proponował kolejnego hsg bo nie ma takiej potrzeby. Ja również zle wspominam to badanie ale wierzę w to że dzięki temu cierpieniu jestem teraz w ciąży.
Głowa do góry i myśl pozytywnie!
w 3 cyklu po HSG zaszłam. Teraz jestem w 5tyg. Staraliśmy się prawie rok o drugie dziecko.A po ilu miesiącach od hsg Ci się udało? Bralaś coś jeszcze..?
Brałam FOLIK, wit d3 (4000j - mam niedobór) oraz wit a +e (regeneruje błony śluzowe).
Na pewno na te 3 mce przed zajściem bardzo dbałam o zdrowe jedzenie, duzo warzyw i owoców oraz ryby (nie wiem na ile to pomogło A co chyba najwazniejsze udało się zajść na urlopie nad morzem kiedy w ogole nie zagladalam do kalendarzyka choc wiem ze przytulanki byly w okresie przed i po owulacyjnym i w trakcie tak jak mieliśmy ochotę.
Mój mąż brał od mca Fertilman. Życzę powodzenia. Chyba nie ma złotej receptury choc jak wierze że to umysł musi być otwarty i oczywiscie zdrowe ciało.
reklama
U
użytkownik 188556
Gość
Super ze Ci się udalo[emoji173] Spokojnej ciąży[emoji258][emoji120]w 3 cyklu po HSG zaszłam. Teraz jestem w 5tyg. Staraliśmy się prawie rok o drugie dziecko.
Brałam FOLIK, wit d3 (4000j - mam niedobór) oraz wit a +e (regeneruje błony śluzowe).
Na pewno na te 3 mce przed zajściem bardzo dbałam o zdrowe jedzenie, duzo warzyw i owoców oraz ryby (nie wiem na ile to pomogło A co chyba najwazniejsze udało się zajść na urlopie nad morzem kiedy w ogole nie zagladalam do kalendarzyka choc wiem ze przytulanki byly w okresie przed i po owulacyjnym i w trakcie tak jak mieliśmy ochotę.
Mój mąż brał od mca Fertilman. Życzę powodzenia. Chyba nie ma złotej receptury choc jak wierze że to umysł musi być otwarty i oczywiscie zdrowe ciało.
Co ja bym dala zeby mi sie udalo, ale u Nas sa problemy z nasieniem, niby mamy piękna morfologie bo az 72% prawidlowych plemnikow, to zaden nie chce ruszyć dupki aby zaplodnic komórkę! No co za lenie![emoji23]
Podziel się: