U
użytkownik 188556
Gość
@Kasia2523 jak się dziś czujesz?[emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje ja biorę pregna start już od ponad roku a mąż narazie androvit plus a do tego dużo owoców, warzyw i ćwiczyw 3 cyklu po HSG zaszłam. Teraz jestem w 5tyg. Staraliśmy się prawie rok o drugie dziecko.
Brałam FOLIK, wit d3 (4000j - mam niedobór) oraz wit a +e (regeneruje błony śluzowe).
Na pewno na te 3 mce przed zajściem bardzo dbałam o zdrowe jedzenie, duzo warzyw i owoców oraz ryby (nie wiem na ile to pomogło A co chyba najwazniejsze udało się zajść na urlopie nad morzem kiedy w ogole nie zagladalam do kalendarzyka choc wiem ze przytulanki byly w okresie przed i po owulacyjnym i w trakcie tak jak mieliśmy ochotę.
Mój mąż brał od mca Fertilman. Życzę powodzenia. Chyba nie ma złotej receptury choc jak wierze że to umysł musi być otwarty i oczywiscie zdrowe ciało.
Ciężko jeszcze mnie wszystko boli a na dodatek te krwawienia.. Całą noc nie spałam..@Kasia2523 jak się dziś czujesz?[emoji173]
Dziękuję i zobaczysz że w końcu trafi swój na swego hahaha To jest nieuniknione!A jeśli można wiedzieć masz już dzieci? W jakim wieku jesteś?Super ze Ci się udalo[emoji173] Spokojnej ciąży[emoji258][emoji120]
Co ja bym dala zeby mi sie udalo, ale u Nas sa problemy z nasieniem, niby mamy piękna morfologie bo az 72% prawidlowych plemnikow, to zaden nie chce ruszyć dupki aby zaplodnic komórkę! No co za lenie![emoji23]
Przejdzie..To jak bardziej bolesny okres. Ale pomysl jak zwiększyły się szanseCiężko jeszcze mnie wszystko boli a na dodatek te krwawienia.. Całą noc nie spałam..
Ciężko jeszcze mnie wszystko boli a na dodatek te krwawienia.. Całą noc nie spałam..
Chciałabym myśleć pozytywnie ale jakoś nie umiem ale może faktycznie szanse są troszkę większePrzejdzie..To jak bardziej bolesny okres. Ale pomysl jak zwiększyły się szanse
Właśnie wzięłam i odpoczywam dziękuję za wsparcieU mnie sie skonczylo dzis krwawienie w końcu, a zabieg mialam w czwartek.
Wez sobie nospe i odpoczywaj[emoji173]
D
Dziękuję i zobaczysz że w końcu trafi swój na swego hahaha To jest nieuniknione!A jeśli można wiedzieć masz już dzieci? W jakim wieku jesteś?
My nie zdążyliśmy zbadać nasienia bo mój mąż obiecał że po wakacjach....I się wymigal
Chciałabym myśleć pozytywnie ale jakoś nie umiem ale może faktycznie szanse są troszkę większe