Hej dziewczyny byłam dzisiaj u mojego ginekologa i powiedział że akurat w tym cyklu owulacja jest w niedrożnym jajowodzie.. W niedzielę jadę na szpital sprawdzić czy pęcherzyk pękł. Później chce żebym brała clo przez 4 cykle a jeśli się nie uda to pozostaje klinika niepłodności...
reklama
Znajoma zastanawia się nad odmładzaniem jajników…Wiem, że tylko Invicta stosuje tę metodę i analizuje jej efektywność. Wskazania do zabiegu: obniżona rezerwa jajnikowa, niska jakość lub liczba komórek jajowych, w poprzednich programach kobiety z przedwczesnym wygasaniem funkcji jajników (POF), wiek kobiety >40 lat. Właśnie znajoma robi z uwagi na obniżoną rezerwę jajnikową. Istnieją przeciwskazania, dlatego najlepiej zapytajcie u lekarza.
Paulaaaa
Zaciekawiona BB
Jaki koszt? A skutki uboczne?Znajoma zastanawia się nad odmładzaniem jajników…Wiem, że tylko Invicta stosuje tę metodę i analizuje jej efektywność. Wskazania do zabiegu: obniżona rezerwa jajnikowa, niska jakość lub liczba komórek jajowych, w poprzednich programach kobiety z przedwczesnym wygasaniem funkcji jajników (POF), wiek kobiety >40 lat. Właśnie znajoma robi z uwagi na obniżoną rezerwę jajnikową. Istnieją przeciwskazania, dlatego najlepiej zapytajcie u lekarza.
Lepiej skonsultować się z lekarzem w tym temacie. Apropos ceny – dokładnie nie wiem ile wyniesie leczenie, ale nie jest tanio z uwagi na doświadczenie kliniki w tym zakresie.Jaki koszt? A skutki uboczne?
Dziewczyny znowu mam problem. Mąż zrobił badania i jesteśmy załamani, ponieważ znowu wyniki są poniżej normy. Próbujemy doszukać się winnych czynników ale sami nie wiemy co może być powodem. Mąż przestał palic, pic alkohol. Ćwiczy i zdrowo się odżywiamy od ponad roku. Przez ostatnie 4 miesiące brał androvit. Nie wiem już co mam robić. Ciężko mi się z nim rozmawia, widać że jest mu z tym ciężko. Pomóżcie.
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Hej dziewczyny byłam dzisiaj u mojego ginekologa i powiedział że akurat w tym cyklu owulacja jest w niedrożnym jajowodzie.. W niedzielę jadę na szpital sprawdzić czy pęcherzyk pękł. Później chce żebym brała clo przez 4 cykle a jeśli się nie uda to pozostaje klinika niepłodności...
O widzę, że nie tylko ja czekam na owulację z drożnej strony... To czekanie bywa niezwykle denerwujące a efektów brak.
Podziel się: