reklama
G
gość_AL19
Gość
Miałam robiony na NFZHej dziewczyny. Staramy się z mezem o drugie dziecko już rok czasu. Córka ma 3 latka. Po pół roku starań okazało się, że nie mam owulacji, więc od 3 miesięcy biorę clostilbegyt plus zastrzyk pregnyl. A ciąży jak nie było tak nie ma. Już tracę nadsieje, że nam się uda. Lekarz mówił że już wsssytko wzkaskuje na to że się uda, a jak nie to mowil o zabiegu udrazniania jajowodów. Czy któraś z Was miała taki zabieg i może mi podpowiedzieć jak to wygląda i ile mniej więcej ksoztuje itp? Nie pytałam lekarza bo byłam pewna że się po lekach uda a tu znowu nic
JestemZosia
Fanka BB :)
A długo czekałaś na ten zabieg?Miałam robiony na NFZ
G
gość_AL19
Gość
Bardzo szybko bo w okresie wakacyjnym ze tak powiem nie ma tyle chętnych. Ginekolog w maju dał skierowanie a początek czerwca juz byłam poA długo czekałaś na ten zabieg?
JestemZosia
Oooo super! Muszę porozmawiać z moim ginekologiem w takim razieBardzo szybko bo w okresie wakacyjnym ze tak powiem nie ma tyle chętnych. Ginekolog w maju dał skierowanie a początek czerwca juz byłam po
A ten zabieg przyniósł rezultaty?
G
gość_AL19
Gość
Oooo super! Muszę porozmawiać z moim ginekologiem w takim razie
Niestety u mnie był inny problem także ciężko ocenić
Warto zrobić laparoskopie diagnostyczna jeszcze
U
użytkownik 188556
Gość
Ja mam jutro ten zabieg w szpitalu, takze po wszystkim mogę powiedzieć jak było[emoji4]
Oooo super! Muszę porozmawiać z moim ginekologiem w takim razie
JestemZosia
Super to czekam Na relacje i trzymam kciuki żeby było wszystko dibrzeJa mam jutro ten zabieg w szpitalu, takze po wszystkim mogę powiedzieć jak było[emoji4]
reklama
Nie bój sie! Podanie kontrastu boli dosłownie przez pół minuty. Ja mam niski próg bólu i mówię Ci nie jest to przyjemne Ale ma się nijak do poroduJa mam w czwartek.. Boję się strasznie..
Ja w 3 cyklu po hsg jestem w ciąży.
Podziel się: