reklama
U
użytkownik 188556
Gość
Super ze juz po![emoji173]
Ja sie otarłam o hsg tylko, bo wyszla mi bakteria. I niestety muszę leczyć. Choć mój gin chcial mi zrobić ten zabieg z tą bakterią[emoji17] zawiodłam sie na nim strasznie.
Ja sie otarłam o hsg tylko, bo wyszla mi bakteria. I niestety muszę leczyć. Choć mój gin chcial mi zrobić ten zabieg z tą bakterią[emoji17] zawiodłam sie na nim strasznie.
Hej dziewczyny ja po hsg, wziąłam pół godziny przed ketonal 50 i przysięgam że nic nie bolało, nie ma się czego bać
Paulaaaa
Zaciekawiona BB
Ja też dzisiaj miałam mieć sono hsg i tez mi wyszło bubu, dostałam globulki i mam przyjść 28 sierpniaSuper ze juz po![emoji173]
Paulaaaa
Zaciekawiona BB
Lekarz chciał powtórzyć badanie bo nie jest pewny kształtu macicyJa też dzisiaj miałam mieć sono hsg i tez mi wyszło bubu, dostałam globulki i mam przyjść 28 sierpnia
U
użytkownik 188556
Gość
Mi wyszla ecoli[emoji17] a to dziadostwo trudno się leczy.Lekarz chciał powtórzyć badanie bo nie jest pewny kształtu macicy
A Ci?
Ja mialam hsg robic, ale ze sie zawiodlam na moim ginie to zrobię prywatnie sono hsg
Paulaaaa
Zaciekawiona BB
Ojej to trzymam kciuki za wyleczenie. Mi po prostu wyszło zaburzona flora bakteryjna nic strasznego. A nie myślałas o wybraniu się do poradni leczenia niepłodności w najbliższym większym mieście?Mi wyszla ecoli[emoji17] a to dziadostwo trudno się leczy.
A Ci?
Ja mialam hsg robic, ale ze sie zawiodlam na moim ginie to zrobię prywatnie sono hsg
U
użytkownik 188556
Gość
Tak, wlasnie w klinice chce zrobic to sono hsg i tam juz raczej zostanę[emoji5]
Ojej to trzymam kciuki za wyleczenie. Mi po prostu wyszło zaburzona flora bakteryjna nic strasznego. A nie myślałas o wybraniu się do poradni leczenia niepłodności w najbliższym większym mieście?
Paulaaaa
Zaciekawiona BB
Głowa do góryTak, wlasnie w klinice chce zrobic to sono hsg i tam juz raczej zostanę[emoji5]
Wylaczylam e.coli w mc..już w kolejnym cyklu miałam hsg głowa do góry!Mi wyszla ecoli[emoji17] a to dziadostwo trudno się leczy.
A Ci?
reklama
U
użytkownik 188556
Gość
Ooo to super! czym leczylaś?Wylaczylam e.coli w mc..już w kolejnym cyklu miałam hsg głowa do góry!
Bo ja dostalam Cipronex 2 × 1 dziennie przez 10 dni, Flucofast co 3 dni i Macmirror co 2 dni.
Jeju mam nadzieję że i ja szybko to wleczę!
Dziękuję za nadzieję![emoji173]
Podziel się: