reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od jesieni 2013

Ritta rozumiem cie ja 2 miechy na podlodze spedzilam w Centrum ehh
Leze najedzona jazdy chwalil pizze jak dla mnie jakas bez smaku byla:/

reklama
ookatkaoo nigdy nie mowi nigdy! trzymam kciuki żeby @ nie pojawiła się !!!
amaliee brzmi smakowcie!! dzięki - w przyszłym tyg wypróbuję :-) a co to za wafelki waniliowe? jakieś specjalne?
ritta ja tego nie mogę zrozumieć :-( jak mogą odmówić pobytu przy dziecku - przeciez nie od dzisiaj wiadomo że dziecko najlepiej dochodzi do zdrowia gdy ma obok siebie kogos bliskiego.. wyobrażasz sobie żeby dziecko w nocy było samo i obudziło się widząc białe ściany i metalowe łóżka?!! masakra.. ja też już bym wolała na podłodze spać ale być z dzieckiem :-( polska to dziwny kraj :-(

a my już na nogach ;-) i cieszę sie ze nie obudził nas deszcz :-):-):-)

Caroline ja tez nie wyobrazam sobie zostawic dziecko samo na noc ale z drugiej strony rozumiem szpitale. Nasz NFZ nie ma kasy na leczenie chorych a co dopiero na opieke nad rodzicami. Poza tym pielegniarki czasem w nocy musza pokonac niezly slalom pomiedzy spiacymi rodzicami zeby dotrzec do chorego. A takich komfortowych szpitali zeby w sali bylo tylko dziecko +rodzic to nie ma.
My na szczescie jestesmy od poczatku same. Ale w salach obok jest roznie.

Katka glowa do gory. Jak w tym cyklu sie nie uda to w nastepnym:)

Czesc dziewczyny
Ja za moje 'lozko' w szpitalu musialam placic za kazda dobe, gdybym nie zaplacila to sio do domu albo spanko na podlodze... ja sie niesamowicie ciesze ze w tym chorym kraju juz nie mieszkam...

Mnie tez brzuch boli... oszalec mozna... juz poltora tygodnia mam codziennie bol podbrzusza :( do @ jeszcze 8 dni
Przytulanek tez odmawiam mezowi :zawstydzona/y: przedwczoraj podczas stosunku tak mnie bolalo podbrzusze ze ledwo wytrwalam do konca... mezowi nie mowilam bo nie chce zeby sie martwil.

Temp. 37,1*... jesli teraz tam nic nie ma to obiecuje sobie zeby wszystko co mnie boli doslownie olewac.

Milego dnia

Witam dziewczyny. Katka nie smutaj,może test lipny?
Mnie boli żołądek od wczoraj teraz mniepo kawie mdli...
@ nie ma hurra! ale jeszcze 2 dni wiec sie nie napalam;-)
i cały czas mokro w majtkach..

reklama
Hej!
Katka :( Trzymam &, jeszcze nie wszystko stracone. Może @ nie przyjdzie!

Wyobraźcie sobie, że okna nie dało się domyć...
Musimy kupić rozpuszczalnik, bo w tej mazi była też farba. To już przegięcie :/

Ameliee też robię ciasto z wafelkami, ale dodawałam kokosowe albo orzechowe, a zamiast orzechów - migdały. Ale bardzo podobny przepis mam. Ciasto jest pyszne! :tak:

Ale dziś piękne pogoda! Złota jesień wróciła.

Do góry