reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Ja też..och zaraz bede wyła;-/ ja juz wariuje.. dziś np planowałam jaki materac kupie do łóżeczka kurde naprawde cos mi sie w głowe robi. A moje dziecko muwi ze chce blizniaki;-)
Domka juz wijesz gniazdo, kolejny objaw:-)
Fimka udanej imprezki, ja ide za tydzien.
Katka masz racje to pieknie brzmi och ..........

Cos w tym 'gniazdku' jest :) Ja od poczatku tego miesiaca kupilam farbe i chcialam odnowic drewniane schody, 2 dni temu wymyslilam odnowe klatki schodowej a dzisiaj wysprzatalam caly dom czego normalnie nie robie ;)
Mi sie cos wyraznie w glowie poprzewracalo :confused:
Wiem wiem za wczesnie na takie syndromy ale zawsze fajnie cos odnowic :tak:

Ja mlodszego karmilam poltora roku :cool: mialam taka twardsza poduszke (bardziej ozdoba niz poduszka) podlozna ok 45cm dlugosci i swietnie mi sie na niej mlodego karmilo, kupilam ja w IKEA

reklama
Amaliee prosimy o przepis na wafelkowca :-) mi było ciężko mówić mamo do teściowej ale poszłam na całość i w dniu ślubu już mówiłam bo później to już coraz gorzej..
kobietka trzymam kciuki żeby było to szczęśliwe jajeczko :-)
ritta spookojnieee policz.. 1.. 2...3... tylko spokój nas uchroni.. ja akurat mam spokój z teściową i naprawdę nie mam złej.. ale wiele się słyszy i aż włosy dęba stają :szok:
iwonka-biedronka suuper :-) witamy i czekamy na dobre wieści już niedługo! ale super że już o trzecie się staracie :tak:

a moja padła dzisiaj o 19:30 gdzie zawsze dopiero o 20 idzie spać.. przestawiliśmy ją na jedną drzemkę w ciągu dnia i teraz szybciej wieczorkiem pada spać :tak: wiecie co? a któraś próbowała robić testy owu dwa razy dziennie? np. ok 12 i ok.18? kurcze bo nie chciałabym czegoś przegapić i chciałabym dokładnie wiedzieć kiedy działać :-D już nie mogę się doczekać staranek :elvis: :ninja2: :-D :-D jakie macie plany na wieczór? :-) oprócz oczywistych oczywistości czyli przytulanek :-D

Do góry