nadzieja210
Zaciekawiona BB
kochana w Menym jest ta kaszanka
jestem już po zakupkach....kolacja przyszykowana...miesko się marynuje...kolo 15 zaczne pichcić...torta kupiłam leń ze mnie totalny prezenciki zapakowane
a na kolacyjke zapiekane ziemniaczki wg. przepisu Amaliee (dzięki kochana) do tego piesri z kurczaka faszerowane feta bo karkówki nie mogłam w sklepie zlapac... i salatka z salaty lodowej z pomidorkami i vinegratte
A moglabys mi podac nazwe z ciekawosci bym chciaal sprobowac hehe moj maz chyba padnie ! Nawet nie wiedziala ze Norki cos takiego jedza :O:O:O
Ritta - ja juz bylam sierpniowka i jest to fajny czas na porod takze jak najbardziej zaaaaa !
Tak wogole czuje nagly przyplyw energi hehe musze to wykozystac na mezu to moze @ szybciej nadejdzie i bede miala juz termin nastepnej hehe aczkolwiek nie iwem jak mam ja juz liczyc skoro dzisiaj to moj 45dc a normalnie mialam co 34-35 dni
no napewno nie bede liczala mniej niz 40dni
oootokokaooo - napewno napisalam zle inca ale nie pamietam wzruszjace te smsy az mi sie lza zakrecila pewnie moje smsy na sierpniowkach tez bym odnalazla ojejjjj wspomniania mi rocily