reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

program 'rodzina na swoim' to nie program w TV tylko akcja dla rodzin ktore kupuja mieszkanie i panstwo daje im kredyt. Nie mam zaufania do tego programu dlatego pytam :)
Olushia witaj, bo jeszcze sie chyba z Toba nie witalam :)
moze duzo warzyw?na zelazo to chyba szpinak?

reklama
Dzięki za pocieszenie :). No teraz zerknęłam do moich poprzednich wyników (rok/dwa robionych wstecz) i tam też były podobne poziomy, więc może u mnie to norma.
Spóbuje zrobić znowu za jakiś czas te badania i zobaczę wtedy :)

Ada tu chyba nie chodzi o zaufanie tylko o cyferki ;) Sprawdz czy Ci sie oplaca. My sie nie lapalismi i nie chcielismy kredytu w zlotowkach.

Kobietka no chyba mozesz mnie przepisac. W prawdzie uwierze jak zobacze na usg ale beta wdkazuje ciaze ;)

Ada213 witam również. A co do tego programu to podobno dużo warunków trzeba spełniać i wcale to nie tatkie proste jest... Jeszcze mieszkanie musi mieć odpowiedni metraż, bodajże być od developera itp. Niestety takie programy to tylko w reklamach fajnie wyglądają, a jak przychodzi co do czego to dużo papierków do wypełniania, sprawdzania,,

Ada tak myslałam. ja jakos nie jestem przekonana w takie programy,nie ufam im. Wogóle nie lubie banków,ani kredytów. Brzuch mnie boli i krzyz

reklama
Do góry