reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

u mnie właśnie problemy z tymi cyklami :-( mam strasznie nieregularne przez ten PCOS :-( temperaturę nie mierzę... spróbuję od następnego cyklu.

reklama
Ritta moje gratulacje :):*
Dziewczyny mam problem odebrałam dzisiaj wyniki badań (te któe mi zalecil gin przed zajściem) i kurcze hemoglobina (10,7), Hematokryt (36),MCV (80) MCH (24) MCHC (29,9) MPV (8,82) - wszystkie poniżej normy :-( w sumie nie dużo niżej, ale zawsze A do tego jakies RDW-CV (17) natomiast powyżej normy. Poczytałam trochę na necie i to podobno jest spowodowane niskim poziomem żelaza (lekka anemia). Macie jakiś sposób aby trochę to unormować ?? Najlepiej wolałabym jakąs dietą niż kolejne tabletki brać.... I jeszcze ta glukoza we krwi trochę podwyższona, jakaś masakra i jak tu mysleć oo staraniach skoro teraz te wyniki takie niezadowalające ;/

Nigdy nie byłam w żadnym programie, mieszkam daleko od dużych miast, gdzie chocby są nagrywane różne programy :-(
nadzieja to trzymam kciuki, fajnie by było ta sama data, super prezent, a może to znak.
Ada mierz sobie temperaturę, bo warto, ładnie widac, kiedy i co dzieje się z organizmem, ja też nigdy tego nie robiłam, dopiero tu jak się staraliśmy i to w drugim cyklu dopiero, ale cieszę się z tego.
olushia nie przejmuj się, jak tylko lekko po niżej normy, to nie jest źle, musisz pokazac te wyniki lekarzowi, może będziesz piła żelazo,albo zaleci jakąś dietę i wszystko wróci do normy.:tak:

Olushia lekarz rodzinny powinien zalecić Ci jakąś dietę albo suplementy diety bogate w żelazo :-)nie jest źle:-)
U mnie już po @:-D trwała 3 dni od jutra zaczynam mierzyć temperaturke już mi to chyba weszło w krew:-)

reklama
Do góry